Beşiktaş, Bursaspor deplasmanında kazandı

ING Basketbol Süper Ligi'nin 3. haftasında Frutti Extra Bursaspor, Beşiktaş'a kendi sahasında 73-76 mağlup oldu. Kıran kırana geçen mücadelede Beşiktaş Icrypex, Marmara Derbisinde Frutti Extra Bursaspor'u deplasmanda mağlup etti.

Beşiktaş, Bursaspor deplasmanında kazandı
09 Ekim 2021 - 21:08 - Güncelleme: 09 Ekim 2021 - 21:32
ING Basketbol Süper Ligi'nin 3. haftasında Frutti Extra Bursaspor, Beşiktaş Icrypex'e kendi sahasında 73-76 mağlup oldu.Bu sonuçla Beşiktaş Icrypex, ligde ilk galibiyetini alırken Bursaspor ise 2. yenilgisini aldı. ING Basketbol Süper Ligi'nin 3. haftasında IcryPex Beşiktaş'ı konuk eden Frutti Extra Bursaspor'da maça yoğun ilgi ve katılım vardı.Bursaspor'dan dün satışa çıkan biletlere çok yoğun ilginin olduğu belirtilen açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Biletlerimizin satışa çıktığı ilk 24 saat içerisinde 17 bloğun biletlerini tüketen taraftarlarımıza teşekkür ediyoruz'' diye açıklama geldi.

İki takım da oyuna kontrollü başladı.Beşiktaş Icrypex, ilk çeyreği 24-22 önde tamamladı.İkinci periyotta Beşiktaş Icrypex, oyunun kontrolünü ele geçirdi.  İkinci çeyrekte oyunun kontrolünü elinde tutan siyah-beyazlılar, Mehmet Yağmur’un üç sayılık basketiyle de farkı açtı.Büyük bir mücadeleye sahne olan maçta soyunma odasına Beşiktaş,44-39 önde girdi.İki takım devre arasında soyunma odasına girerken  gerginlik yaşandı.Taraftarların da dahil olduğu olaylara polis müdahale etti. Bir süre devam eden gerginlik, iki takımın parkeye tekrar çıkmasıyla sona erdi.

Üçüncü çeyrektte Frutti Extra Bursaspor, taraftarın da desteğiyle oyundaki tempoyu ve hızı arttırmayı başardı.Savunmada etkil olan Bursaspor, ücüncü çeyrekte geriden geldi ve son periyoda 62-58 önde girdi.on periyot çekişmeye sahne oldu. Maçın son saniyelerine kadar çekişmenin sürdüğü çeyreği, Beşiktaş Icrypex daha iyi oynadı ve parkeden 76-73 galip ayrıldı.

Beşiktaş’ta Jordan Bone 21 sayı -7 ribaund ile takımının en skoreri olurken Dedric Lawson 12 sayı – 10 ribaund ile double-double yaptı. Furkan Haltalı da 11 sayıyla mücadele etti.


YORUMLAR

  • 0 Yorum