BELGRAD, İSTANBUL'A GELDİ!

EuroLeague Basketball’un “Özgüven Sponsoru” Head&Shoulders, Euroleague Final Four'da yarışan takımlara desteğini “Kazanmak Kafada Başlar” diyerek ve binlerce basketbolseveri bu heyecan için Zorlu'da PSM'de bir araya getirerek gösterdi.  

BELGRAD, İSTANBUL'A GELDİ!
02 Haziran 2018 - 13:21


 
Basketbolun en büyük destekçisi Head&Shoulders, Belgrad'daki EuroLeague Final Four'unun heyecanını 18 ve 20 mayıs tarihleri boyunca İstanbul'daki basketbolseverlere de yaşattı. Fenerbahçe Doğuş'un, yarı finaldeki Zagiris Kaunas ve finaldeki Real Madrid karşılaşmalarını Zorlu'daki etkinlikte takip eden binlerce basketbolsever, sarı lacivertlilere desteğini son topa kadar sürdürdü. 
 


ETKİNLİKTE ÜNLÜ AKINI VARDI

Türkiye’de basketbolun gelişmesine yönelik destek ve projeleri ile yer alan Head&Shoulders’ın yarı final için düzenlediği maç izleme etkinliğine; Pelin Öztekin, Merve Çağıran, Seda Güven, Didem Soydan, Sercan Badur, Fatma Turgut, Ege Kökenli, Ezgi Avcı, Hatice Aslan ve Nilay Cafer gibi birçok ünlü isim cesur saç modelleri ile katılmış ve desteğini göstermişti. Finalde yine büyük bir coşkuyla desteğini gösteren basketbolseverler, maçın sonunda Real Madrid karşısında 85-80'lik yenilgiyle istediği sonucu alamasa da, yine de bu zorlu mücadeleyi gösteren takımlarına desteklerini iletti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum