Anadolu Efes final için sahaya çıkıyor

Turkish Airlines EuroLeague'de üst üste üçüncü, toplamda dördüncü kez Final Four'a yükselme başarısı gösteren son şampiyon Anadolu Efes, bugün TSİ 19.00da Olympiacos karşısında yarı final maçına çıkacak. Ergin Ataman'ın öğrencilerinin hedefi, üst üste ikinci kez kupaya uzanmak.

Anadolu Efes final için sahaya çıkıyor
19 Mayıs 2022 - 14:44 - Güncelleme: 19 Mayıs 2022 - 14:52
Turkish Airlines EuroLeague Final Four 2022’de heyecan Sırbistan’ın başkenti Belgrad’da yaşanacak. Stark Arena’da bugün başlayacak olan organizasyonda Türkiye’yi temsil eden Anadolu Efes yarı final maçında Yunanistan temsilcisi Olympiacos’un karşısına çıkacak. Üst üste üçüncü, toplamda dördüncü kez Final Four’da mücadele edecek olan Anadolu Efes’in Olympiacos’u konuk edeceği karşılaşma, bugün TSİ 19.00’da Stark Arena’da oynanacak.

Bu müsabakanın kazananı, Barcelona - Real Madrid eşleşmesinin galibiyle 21 Mayıs Cumartesi günü oynanacak finalde kupa için karşı karşıya gelecek. Barcelona - Real Madrid maçı ise TSİ 22.00’de oynanacak.Sırbistan’ın başkenti Belgrad’da düzenlenecek olan Turkish Airlines EuroLeague Final Four 2022 için satışa çıkan tüm biletler satıldı. Barcelona - Real Madrid ve Anadolu Efes - Olympiacos mücadeleleri kapalı gişe oynanacak.

YORUMLAR

  • 0 Yorum