Zahui B: "Fenerbahçe'de oynamayı çok istiyordum"

Fenerbahçe'nin yeni transferlerinden Amanda Zahui B, yeni sezon öncesinde Ribaund'a özel açıklamalarda bulundu. Zahui B, sarı-lacivertli ekipte uzun zamandır oynamayı istediğini belirtti.

Zahui B: "Fenerbahçe'de oynamayı çok istiyordum"
01 Ekim 2021 - 15:15
Bertan ERMAN - RİBAUND DERGİ

Herbalife Nutrition Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nin geçen sezon namağlup şampiyonu olan Fenerbahçe'nin basketbolcuları ve teknik ekibi, basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Bu sezon Avrupa'da sarı-lacivertli ekiple; WNBA'de ise Los Angeles Sparks ile kariyerinde yeni sayfalar açan Amanda Zahui B, yeni sezon öncesinde, web sitemize özel açıklamalarda bulundu. 

Heyecanlı olduğunu dile getiren Fildişi Sahilleri asıllı İsveçli pivot, "Los Angeles’ta oynamak benim için heyecan vericiydi. Şimdi Fenerbahçe için oynayacağımdan dolayı heyecanlıyım. Fener’de uzun zamandır oynamak istiyordum. Sonunda bu gerçekleşti. Bazı şeyler biraz zaman alacak ama hazırım ve en iyi takımda olduğum için mutluyum." dedi. 

Yeni sezon hedeflerinden de bahseden Zahui B, "Elizabeth (Williams) ile geçen antrenman sonrası konuştuk; Türk Ligi’ni namağlup şampiyon tamamladılar. Böyle bir yapının içine girdik. Bunu sürdürmeye devam etmek için çalışacağız. Açıkça EuroLeague’de de başarılı bir takımdayız, Final Four oluyor. Bu sezon daha iyisi için birlikte çalışacağız. Kesinlikle şampiyonluk adayıyız. Avrupa’nın en zorlu ligi ama mükemmel bir koç ekibi ve mükemmel bir organizasyonuz. Birlikte başaracağız." şeklinde konuştu. 

Fotoğraf: L.A. Sparks


 

YORUMLAR

  • 0 Yorum