Fenerbahçe Kadın Basketbol medya gününden...

Herbalife Nutrition Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nde geçtiğimiz sezonu namağlup şampiyon olarak tamamlayan ve Kadınlar Euroleauge'de üçüncü olan Fenerbahçe, medya gününde basın mensupları ile bir araya geldi. 

Fenerbahçe Kadın Basketbol medya gününden...
01 Ekim 2021 - 14:28 - Güncelleme: 01 Ekim 2021 - 15:13
Fenerbahçe Kadın Basketbol takımı, yeni sezon öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Metro Enerji salonu'nda düzenlenen basın toplantısına ;Başantrenör Victor Lapena, takım kaptanı Tuğçe Canıtez ve Olcay Çakır Turgut katıldı.Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımı Başantrenörü Victor Lapena, taraftarların tekrar salona dönecek olmasından dolayı heyecanlı olduğunu söyleyerek, "Taraftarlarımızla birlikte oynayacağımız için çok heyecanlıyız. Yaz boyunca sıkı çalıştık. En önemlisi taraftarımıza kavuşacak olmamız. Geçtiğimiz sezonun bir baskısı yok. Her şeye kendi üzerimizden başlamalıyız. Amacımız iyi bir basketbol oynamak" dedi.

Takım kaptanı Tuğçe Canıtez ise yaz boyunca sıkı çalıştıklarını ifade ederek, "Çok güzel bir ekibimiz var. Geçen senenin kadrosuna daha iyi oyuncular ekleyerek güzel bir takım olduğumuza inanıyorum. Yaz sürecini de iyi geçirdik. Bazı oyuncularımız WNBA'de ve onların dönmesini bekliyoruz. Çok güzel bir sezon geçireceğimize inanıyorum. Geçen senelerde taraftarımız televizyon başında ve sosyal medyada bizi takipteydi. Bu sene onlarla birlikte güzel bir sezon olacağına inanıyorum" şeklinde konuştu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum