Yasın gölgesindeki maçın galibi Efes

Yasın gölgesindeki maçın galibi Efes
03 Mart 2023 - 13:04 - Güncelleme: 03 Mart 2023 - 13:15

Anadolu Efes, Yunan temsilci Panathinaikos'a konuk olduğu karşılaşmadan 87-82 galibiyetle ayrılan taraf oldu.. Bilindiği gibi geçtiğimiz günlerde ülkede yaşanan tren kazası sonunda çok sayıda vatandaşı vefat eden Yunanistan'da 3 gün milli yas ilan edlmişti.Anadolu Efes  Panathinaikos'u 87-82 yenmeyi başardı.Yas sebebiyle Pana taraftarları maç boyu herhangi bir gürültü çıkarmazken maç öncesi koç da açıklamasını kazaya ayırdı. Bizim de henüz acımız tazeyken komşumuzun başına gelen bu felaket de maçın sadece oynanmak için oynanmasına sebebiyet verdi. Bazen günün akışına, politikaya ya da başka şeylere konsantre olup unuttuğumuz aslında sadece suyun karşısındaki dostlarımız olan Yunan halkına geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.

İlk yarının çekişmeli geçtiği karşılaşmada ikinci yarıda Efes farkı açmaya başladı. Çift haneye kadar Efes son çeyreğe de avantajlı başlayan taraf oldu.
Son çeyreğin başında da Singleton'ı görünce çok rahat şekilde maçı götürdük. Pana maç sonunda dış atışlar ve Efes'in basit top kayıplarını bir araya getirince farkı eritmeye başladı. Fakat çok iyi gününde olan Zizic ve Larkin en kritik yerde bir şekilde takımın skor üretmesini sağladı. Karşlıaşmadan Efes 87-82 galip ayrılan taraf oldu.. 

Öne çıkanlar...
Panathinaikos: Paris Lee 19 sayı, 2 ribaund, 3 asist, Marius Gr,gonis 23 sayı (5/7 üçlük), 4 asist
Anadolu Efes: Shane Larkin 13 sayı, 10 asist, 1 ribaund, Elijah Bryant 16 sayı, 7 ribaund, 2 asist, Will Clyburn 24 sayı, 7 ribaund, 4 asist, Ante Zizic 12 sayı, 7 ribaund

YORUMLAR

  • 0 Yorum