Uzatmaya giden Smaç Yarışması Jones Jr'ın

Miami Heat'in atletik ismi mutlu sona ulaştı.

Uzatmaya giden Smaç Yarışması Jones Jr'ın
16 Şubat 2020 - 06:45
Miami Heat'in atletik ismi mutlu sona ulaştı.

NBA Smaç Yarışması'nda birbirinden etkileyici smaçlar oldu. Los Angeles Lakers'tan Dwight Howard, Miami Heat'ten Derrick Jones Jr, Milwaukee Bucks'tan Pat Connaughton ve Orlando Magic'ten Aaron Gordon katıldı.

İlk etapta Aaron Gordon, iki smacında da 50 tam puan aldı. Finalde Gordon'ın rakibi, 96 puan toplayan Derrick Jones Jr. oldu.

Jones Jr, finaldeki ilk smacında, iki kişi üzerinden bacak arası smaç vurdu ve 50 tam puan aldı. Aaron Gordon ise, ilk turdaki ikinci smacına benzer; ama farklı bir tarzda Chance The Rapper'ın üzerinden bir smaca imza attı. Gordon da 50 tam puan aldı ve eşitlik bozulmadı.

Derrick Jones Jr, finaldeki ikinci smacında, DJ Khaled'in panyaya çarptırdığı topu aldı ve ünlü DJ'in üzerinden bacak arası tamamladı. Bu smaç jüriden 50 puan aldı. Godon ise, Panyanın yanından gelen topu tek el 360 derece dönüşle tamamladı. Bu smaç da 50 tam puan değerinde oldu ve uzatmaya gidildi. Uzatmalarda daha fazla puan alan Aaron Gordon, son smacında 2.26 metre boyundaki Tacko Fall'in üzerinden bir smaca imza attı. Ancak jüri, bu smaca 47 puan verdi. Son smacında 48 puan alan Derrick Jones Jr. smaç yarışmasını kazanan isim oldu.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum