Türk Telekom İstanbul'da farklı kazandı

ING Basketbol Süper Ligi'nde Türk Telekom, 15. haftada Bahçeşehir Koleji ile deplasmanda karşı karşıya geldi.

Türk Telekom İstanbul'da farklı kazandı
04 Ocak 2020 - 19:16
ING Basketbol Süper Ligi'nde Türk Telekom, 15. haftada Bahçeşehir Koleji ile deplasmanda karşı karşıya geldi.

Türk Telekom, maça 9-2'lik bir seriyle başladı. (8.00) Bu seride sadece Dwight Hardy'den serbest atış isabetleri bulabilen Bahçeşehir Koleji, J.J. Johnson ve Trae Golden'ın çabalarıyla arayı kapattı. Ancak boyalı alanda Moustapha Fall ile etkili olan Mavi Kaplanlar, maçın ilk televizyon molasına 19-10 önde girdi. (4.12) Mola sonrasında farkı bir ara çift hanelere çıkaran Ankara ekibi, ilk çeyreği 28-19 önde tamamladı.

İkinci çeyreğe Egemen Güven ve Kyle Wiltjer'ın sayılarıyla etkili bir giriş yapan Türk Telekom, Muhammed Baygül'ün basketiyle farkı 15 sayıya çıkardı ve Bahçeşehir Koleji'nden erken mola geldi. (5.57) Kırmızı Ejderhalar, mola dönüşünde Mangok Mathiang'ın önderliğinde arayı kapatmaya başladı. Ancak konuk ekip, yine Moustapha Fall'in boyalı alandaki hakimiyeti ve son dakika içindeki hızlı hücumdan bulduğu basketlerle devreye 52-40'lık üstünlükle girdi.

Üçüncü çeyrekte J.J. Johnson'ın basketlerine karşılık veren Türk Telekom, özellikle Nick Johnson-Kyle Wiltjer'ın etkili oyunlarıyla arayı açmaya başladı. Son 10 dakikaya 69-53 önde giren Ankara temsilcisi, kalan sürede rahat bir oyun çıkardı ve karşılaşmayı 87-72 kazandı.

Türk Telekom'da maçın en skorer oyuncusu Moustapha Fall, 32 sayı ve 15 ribaundla double double yaptı. Bahçeşehir Koleji'nde Dwight Hardy, 16 sayı, 2 ribaund ve 1 asistle mücadele etti.

 

MAÇTAN ÖNE ÇIKAN ANLAR 

YORUMLAR

  • 0 Yorum