Tofaş Avrupa'dan galibiyet ile dönüyor

Bursa Temsilcisi TOFAŞ, Basketbol Şampiyonlar Ligi F Grubu 3. haftasında deplasmanda Fransa temsilcisi SIG Strasbourg ile karşı karşıya geldi. Rhenus Sport’ta oynanan mücadelede temsilcimiz,74-76‘lık galibiyetle ayrıldı.

Tofaş Avrupa'dan galibiyet ile dönüyor
26 Ekim 2021 - 23:33
ING Basketbol Süper Ligi’nde hafta sonu deplasmanda aldığı Bahçeşehir Koleji galibiyetiyle moral depolayan Bursa temsilcisi, Fransa deplasmanından da galibiyetle dönerek gruptaki iddiasını güçlendirdi. Gruba Filou Oostende ve BC Kalev/Cramo galibiyetleriyle 2’de 2 yaparak başlayan SIG Strasbourg, Tofaş karşısında ilk mağlubiyetini aldı.Tofaş, Filou Oostende galibiyeti ve Kalev/Cramo yenilgisinin ardından 2. kez kazandı.

Tofaş, Elgin Cook’un liderliğinde ilk 10 dakikalık bölümü 13-25 ile geçti. Matt Mitchell ve Yannis Moris’e John Roberson’un üçlüsü ile Strasbourg skoru dengeledi.Paco Cruz'un ikinci çeyrekte etkili oyunu ile  Tofaş üstünlüğü ele aldı ve devre 34-40 tamamlandı.

Strasbourg, Morin ve Roberson ikilisi ile üçüncü çeyreğin başında öne geçti. Temsilcimiz'de Shephard ve Cruz ile skor üretmeye başladı ve 55-60 skor ile son çeyreğe önde girdi. Son çeyrekte Cruz ve Cook ile sayılar bulan Tofaş iyi savunmasıyla 74-76 galip ayrıldı. 

Tofaş’ta Pako Cruz 23 sayı ile maçın yıldızı oldu. Elgin Cook 15 sayı kaydetti. Tomislav Zubcic 13 sayı ile oynadı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum