Thunder Gallinari önderliğinde galip

OKC, All-Star arasına galibiyetle giriyor.

Thunder Gallinari önderliğinde galip
14 Şubat 2020 - 09:08
OKC, All-Star arasına galibiyetle giriyor.

NBA'de Oklahoma City Thunder, deplasmanda New Orleans Pelicans'ın konuğu oldu.

New Orleans Pelicans, maça 6-0'lık bir başlangıç yapan Thunder karşısında çaylak yıldız Zion Williamson önderliğinde aranın açılmasına izin vermedi. Nicolo Melli'nin 3 sayılık basketiyle öne geçen Pelicans, birinci çeyreği 30-29 önde tamamladı. Ancak OKC, ikinci çeyrekte oyuna ağırlığını koydu ve Steven Adams'ın orta çizginin gerisinden gönderdiği son saniye basketiyle devre arasında soyunma odasına 66-58'lik üstünlükle gitti.

Üçüncü çeyrekte New Orleans Pelicans, bir ara 76-75'lik skor üstünlüğü yakalasa da, Danilo Gallinari ile etkili olan Thunder, son 12 dakikaya 98-93 önde girdi. Çekişmeli geçen dördüncü çeyreğin sonunda kazanan, 123-118'lik skorla Oklahoma City Thunder oldu.

All-Star öncesinde Batı Konferansı'nın 6. sırasında yer alan Thunder'da 18'de 12 şut isabetiyle oynayıp attığı 29 sayıyla öne çıkarken, Chris Paul 14 sayı ve 12 asist; Steven Adams ise 11 sayı ve 11 ribaundla double double yaptı. Pelicans'ta Zion Williamson, 32 sayıyla kariyer rekorunu geliştirip maçın en skorer ismi olmasına karşın takımının galip gelmesini sağlayamadı.

New Orleans Pelicans - OKC Thunder maçının detaylı istatistikleri için tıklayınız.

YORUMLAR

  • 0 Yorum