TBF'ye sigorta sponsoru

HDI Sigorta; Türkiye Basketbol Federasyonu'nun resmi sigorta sponsoru oldu.

TBF'ye sigorta sponsoru
13 Kasım 2020 - 11:24
Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) ile HDI Sigorta arasında imzalanan anlaşmayla HDI Sigorta; TBF’nin resmi sigorta sponsoru oldu.

Sinan Erdem Spor Salonu’nda düzenlenen imza töreni; TBF Başkanı Hidayet Türkoğlu, HDI Sigorta Genel Müdürü Ceyhan Hancıoğlu, Nildem Global Sigorta ve Reasurans Brokerliği Yönetim Kurulu Başkanı Çiğdem Ergelen, TBF CEO’su Ömer Onan, HDI Sigorta yöneticileri ve TBF temsilcilerinin katılımıyla gerçekleşti. 

İmza töreninde konuşan TBF Başkanı Hidayet Türkoğlu, “Bugün sizlere güzel bir haberi vermenin mutluluğunu yaşıyoruz. Geçtiğimiz yıllarda da iş birliği ve desteği ile Türk basketbolunun yanında olmuş HDI Sigorta, bugünkü anlaşma sayesinde bir yılı opsiyonlu iki yıllığına Türkiye Basketbol Federasyonu’nun resmi sigorta sponsoru olmuştur. 150 ülkede hizmet veren, dünyanın en önemli sigorta şirketlerinden HDI Sigorta ile birlikte çalışacak olmak basketbolumuzun marka değerine güç katacak, geleceğe daha güvenle bakmamızı sağlayacaktır. Kendilerine bir kez daha teşekkür ediyorum.” dedi.

HDI Sigorta Genel Müdürü Ceyhan Hancıoğlu ise, “HDI Sigorta olarak uzun yıllardır Türk sporunun ve sporcusunun yanında olmayı kendimize görev biliyor, bu yolda 7 farklı branş ve farklı liglerde mücadele eden 30’u aşkın takım ile yan yana yürüyoruz. Uluslararası alanda elde ettiği başarılarla bizleri gururlandıran Türk basketbolunun daha da güçlenmesine katkı sağlamaktan, bu amaç doğrultusunda erkek, kadın ve engelli ayırt etmeksizin toplamda 14 takıma destek vermekten dolayı gururluyuz. Bugün tüm basketbol takımlarımızın çatısı; Türkiye Basketbol Federasyonu ile iş birliğimizin devamını duyurmak için buradayız. 6 yıldır federasyonumuzun sigorta sponsorluğunu üstleniyoruz. Bu alanda bize duydukları güvenden çok mutluyuz. İş birlikleri için Nildem Global Ailesine ve Başkanımız Hidayet Türkoğlu nezdinde, Türkiye Basketbol Federasyonu’na Türk basketbolunun gelişmesi adına büyük bir titizlikle yürüttükleri çalışmalar için teşekkür ediyoruz.” diye konuştu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum