Sigortam.net seriyi 3'e çıkardı

Sigortam.net seriyi 3'e çıkardı
08 Ocak 2023 - 17:25

Misli.com TBL 14. haftasında Sigortam.net düşük skorlu geçen karşılaşmada Balıkesir BŞB'yi 64-56 mağlup etti. Sigortam.net'te yeni transferler Cenk Şekeroğlu ve Sherro Dorsey-Walker ilk maçlarına çıktı. Şekeroğlu 29 dakika sahada kalırken 4 sayı 8 ribaund 2 asistle karşılaşmayı tamamladı, Dorsey ise 21 dakika sahada kalıp 11 sayı 2 ribaund 1 asist 1 top çalma ve 1 blokla oynadı.

Karşılaşmaya iyi başlayan taraf Balıkesir oldu. Kısalarıyla çok etkili olan Balıkesir yakaladığı seriyle skor üstünlüğünü eline aldı. Merthan Mutlu ve Kahlil Dukes ile yakaladığı seriyi Berke Aygündüz'le sürdüren Balıkesir 1 dakika kala farkı çift haneye çıkardı (18-8). Üst üste basit hatalar yapan Sigortam.net ilk çeyrekte rakibi karşısında varlık göstermekte zorlandı. İlk çeyrek 19-8 Balıkesir'in üstünlüğüyle geçildi.

İkinci çeyreğe Balıkesir 9-2 ile başladı ve farkın 17'ye çıktığı karşılaşmada Sigortam.net molaya gitti (13-30). Kalan son 5 dakikada hücumda toparlanmaya başlayan Sigortam.net, Akın Kandemir ve Umut Geçen hücumda etkili oldu. Ancak Balıkesir farklı üstünlüğü bırakmadı ve ikinci çeyreği de 36-25 ile geçti. 

Üçüncü çeyrekte de Akın Kandemir yayın gerisinden üst üste bulduğu sayılarla Sigortam.net'in farkı eritmesinde önemli rol oynadı. Bu dakikalarda hücumda etkisiz olan Balıkesir üst üste potadan eli boş döndü. 03.48 dakika kala ise Umut Geçen'in sayısıyla Sigortam.net öne geçti (43-41). Tecrübeli oyuncu Sercan Ergin ile cevap veren Balıkesir üstünlüğü tekrar eline aldı ve çeyreği de 45-43 ile geçti. 

Sherron Dorsey-Walker'ın sayılarıyla son çeyreğe başlayan Sigortam.net tekrar öne geçti. Hücumdan üst üste eli boş dönmeye devam eden Balıkesir rakibinin farkı açmasını önleyemedi. Deniz Çelen'in üçlükleriyle farkı 8'e çıkaran Sigortam.net rakibine molayı aldırdı (54-46). Merthan Mutlu ve Berke Aygündüz ikilisiyle moladan iyi dönen Balıkesir farkı 1'e çekti (53-54). Akın Kandemir'in sayılarıyla moladan dönen Sigortam.net üstünlüğü bırakmadı ve karşılaşmanın da 64-56 galibi oldu.

Öne çıkanlar...
Sigortam.net: Akın Kandemir 16 sayı 6 ribaund, Sherron Dorsey-Walker 15 sayı, Umut Geçen 10 sayı 6 asist 4 ribaund
Balıkesir BŞB: Merthan Mutlu 18 sayı, Berke Aygündüz 9 sayı 10 ribaund




YORUMLAR

  • 0 Yorum