Sigortam.net, Mersin'e kaybetti

Sigortam.net, Mersin'e kaybetti
16 Aralık 2022 - 22:59
Misli.com TBL 11. hafta açılış maçında Mersin BBGSK, Sigortam.net'i 70-60 mağlup ederek galibiyet serisini 7 maça çıkardı ve zirve ortaklığını sürdürdü. Sigortam.net ise 5. kez sahadan mağlubiyetle ayrıldı.

İlk peroyodda Sigortam.net Eric Buckner'la potaya giderek skor bulurken Mersin yayın gerisinde daha etkili oldu. Son bölümde Mersin çizgiden kaptan Recep Doğrusöz'ün 2/2 isabeti ile öne geçti, İlk çeyrek 11-11 eşitlikle btti.

Sigortam.net ikinci çeyrekte de kısalarından skor bulmakta zorlandı. Serkan Menteşe'nin üst üste yaptığı top kayıpları sonucu farkı Mersin 9'a çıkardı (27-18). Uzunlarından bulduğu skorla Sigortam.net mücadelesini sürdürdü. Ancak son bölümde Tobin Carberry ile basket kaydeden Mersin farkı çift haneye çıkardı ve çeyreği de 34-23 önde tamamladı.

Üçüncü çeyrekte üst üste eli boş dönen Sigortam.net farkı eritmekte zorlandı. İki taraf için skorda kısır geçen dakikaların ardından yayın gerisinden üçlükleri kaydeden Mersin farklı üstünlüğü korudu. Son bölüm Eric Buckner ve Umut Geçen ikilisiyle Sigortam.net iyi bir geri dönüş yakalasa da rakibine yetişemedi. Üçüncü çeyrek Mersin'in 54-40 üstünlüğüyle geçildi.

Son çeyreğe Mersin 7-2 ile başladı. Bu dakikalarda da Eric Buckner ve Umut Geçen ikilisiyle iyi geçiren Sigortam.net farkı da eritmeye başladı. Ancak topu çeviren Mersin geçiş hucümlarından skorla dönerek farklı üstünlüğü bırakmadı. Karşılaşmayı Mersin BBGSK 70-60 skorla kazandı.

Öne çıkanlar...
Mersin BBSGK: Tobin Carberry 18 sayı 4 ribaund 3 asist 2 top çalma, Recep Doğrusöz 13 sayı, Aaron Jones 11 sayı 7 ribaund 3 asist 2 top çalma 2 blok
Sigortam.net: Umut Geçen 16 sayı 3 ribaund, Eric Buckner 15 sayı 6 ribaund 5 asist, Serkan Menteşe 11 sayı 4 ribaund 3 asist 

YORUMLAR

  • 0 Yorum