Sigortam. Net, Bornova deplasmanında galip

Misli.com Türkiye Basketbol ligi 22. Hafta maçında Bornova Belediye Karşıyaka evinde Sigortam. Net’i misafir etti. Sigortam. Net deplasmanda 85-77 yendi.

Sigortam. Net, Bornova deplasmanında galip
05 Mart 2022 - 20:43 - Güncelleme: 05 Mart 2022 - 21:06
Maça her iki takım kontrollü başladı. Ev sahibi ekibin ilk sayısı Ali Işık’tan geldi. Bornova Belediye Karşıyaka, Tobin Carberry ve Williams'ın skorer oyunu ile farkı açtı. Williams boyalı alanda etkili oynayarak ilk çeyrekte öne çıkan isim oldu. Skor üstünlüğünü ele geçiren Bornova Belediye Karşıyaka farkı açarak oyunun kontrolünü elinde tuttu. İlk çeyreğin sonlarına doğru orta mesafe şutlarla Sigortam.net farkı kapattı ve maçın ilk molası Bornova’dan geldi(17-14). Mola sonrası geri dönen misafir takım öne geçti ve ilk çeyreği 18-17 önde bitirdi.
İkinci çeyreğe ev sahibi takım hızlı ve tempolu başladı. Arka arkaya gelen sayılarla  Bornova Belediye Karşıyaka tekrar öne geçti. İki takımda karşılıklı sayılarla skoru dengeledi. Basit top kayıpları yapan Bornova Belediye Karşıyaka geriye düştü. Çeyreğin bitimine tam saha baskı ile etkili oynayan ev sahibi takım farkın açılmasına izin vermedi. İlk yarıyı misafir takım 35-28 önde bitirdi.

İkinci yarıda İki takımda savunmada sertliği ve agresifliği artırdı. Geçiş hücumlarından ve hızlı hücumlardan sayı bulamayan takımlar sete set oyunlarda skor üretmeye çalıştı. Üçüncü çeyreğin sonları çekişmeli anlara sahne oldu. Misafir takım bulduğu üç sayılık isabetlerle 57-48 öne geçti ve Bornova Belediye mola aldı. Mola dönüşü savunmada toparlanamayan Bornova Belediye Karşıyaka çeyreği 52-59 geride bitirdi. Timothy Williams son çeyrekte skorer oyunu ile takımına liderlik yaptı.
Bornova Belediye Karşıyaka'da ; Tobin Carberry 23 sayı, Tim Williams 20 sayı ile mücadele etti. Sigortam. Net takımında Garrett Sim 31 sayı, 9 asist ile maçın en değerli oyuncusu oldu. Maça damga vuran diğer isimlerden biri 23 sayı ile  Özgür Şahin oldu. Özgür Şahin, son çeyrekte yayın gerisinden ritm bularak isabetli üçlükleriyle galibiyette önemli rol oynadı. 

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum