Sarayın Sultanları galip

Galatasaray Kadın Basketbol Takımı, EuroCup Women Çeyrek Final maçında Szekszard takımıyla karşı karşıya geldi. Macaristan’daki Szekszard Varosi Sportcsarnok’ta oynanan maçı sarı kırmızılılar 88-60 kazandı.

Sarayın Sultanları galip
10 Mart 2022 - 22:37

Kelsey Plum, Sude Yılmaz, Kaela Davis, Shante Evans ve Tina Krajisnik beşiyle başladığı mücadelede üç oyuncu çift haneli sayı üretti. Kelsey Plum 34 sayı, 6 ribaund ve 6 asistlik istatistiğiyle mükemmel performansını sürdürdü. Tina Krajisnik 21 sayı ve 15 ribaund ile double-double yaptı. Kaela Davis ise 14 sayı, 4 ribaunt ve 3 asist ile maçı tamamladı.

İlk çeyrekte boyalı alanda etkili olan Sarayın Sultanları, Tina, Davis ve Merve Aydın’ın sayılarıyla rakibe üstünlük kurarak ilk çeyreği 23-17 önde geçti. İkinci çeyreğe farklı bir başlangıç yapan Sarayın Sultanları 8-2’lik seriyle rakibe mola aldırdı. Kelsey Plum’ın da devreye girmesiyle farkı açmaya devam eden takım rakibi 10 sayıda tuttuğu çeyrek sonunda devreyi 45-27 önde tamamladı. Kelsey Plum 14 sayı, 4 ribaund ve 4 asistlik performansıyla ilk yarının yıldızı oldu. Tina Krajisnik ise 12 sayı ve 9 ribaund ile takımına katkı verdi . Shante Evans ve Merve Aydın 6’şar sayılık katkı verdi. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum