Fenerbahçe Beko, Denizli'de galip

ING Basketbol Süper Ligi’nde üst üste iki galibiyetle alt sıralardan uzaklaşan Yukatel Merkezefendi Belediyesi Basket, evinde lider Fenerbahçe Beko’ya 76-82 yenildi.

Fenerbahçe Beko, Denizli'de galip
11 Mart 2022 - 23:13

Karşılıklı basketlerle başlayan ilk periyotta German, Lomazs ve Hakan’la üst üste 3 sayılık basketler bulan Merkezefendi, skoru 17-10 yapıp 7 sayı farkla öne geçti. Mola dönüşü Guduric, Polonara, Booker ve De Colo’yla oyuna ağırlığını koyan Fenerbahçe, farkı kısa sürede kapatıp ilk periyodu 23-19 önde tamamladı. İkinci periyotta da etkili oyununu sürdüren konuk ekip soyunma odasına önde girdi: 35-44. Fenerbahçe üçüncü çeyrekte de üstünlüğünü korudu. Rakibi karşısında farkı açan saı-lacivertliler finale 72-51 avantajla başladı. Son çeyrekte de üstünlüğünü koruyan Fenerbahçe, Denizli deplasmanından galibiyetle ayrılmayı bildi.

Fenerbahçe Beko’da Nando de Colo 19 sayıyla takımının en skoreri olurken Melih Mahmutoğlu 14, Marko Guduric ve Devin Booker ise 12 sayıyla mücadele etti.Yukatel Merkezefendi Belediyesi’nde ise Eugene German 29 sayıyla maçın en skoreri olsa da performansı mağlubiyeti önlemeye yetmedi. Rihard Lomazs 22, Nathan Sestina da 14 sayıyla maçı tamamladı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum