Ribaund Dergisi'ne ödül

2018 yılından bu yana yayın hayatına aralıksız devam eden Ribaund Dergisi, spor medyası özelinde verilen başarı ödüllerinde sahne aldı. Yılın Spor Dergisi seçilen Ribaund adına ödülü dergimizin İmtiyaz Sahibi ve Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Tolga Yenigün aldı.

Ribaund Dergisi'ne ödül
07 Mart 2024 - 21:55 - Güncelleme: 07 Mart 2024 - 22:05

Türkiye’de ilk defa Spor Medyası özelinde düzenlenen başarı ödülleri, anlamlı bir törenle sahiplerini buldu. Tüm Spor İşletmeleri İşveren Sendikası (TSİİS) tarafından hayata geçirilen TSİİS Spor Medya Ödülleri'nde Ribaund Dergisi 'Yılın En İyi Spor Dergisi' seçildi.

Spor basınının duayenlerini ve emekçilerini buluşturan gecede sunuculuğu Seda Çelik yaptı. TSYD Tesisleri’nde düzenlenen gecede, 2023 yılının en başarılı spor gazetecileri ve kurumları ödüllerini aldı.

Gecenin açılış konuşmasını yapan TSİİS Başkanı Nihat Güler, “Tüm Spor İşletmeleri İşveren Sendikası olarak ülkemizde sporun yaygınlaşması, spor kültürünün geniş kitlelere ulaşması, olimpik bilincin artması, Fair Play’in bir yaşam tarzı olarak benimsenmesi ve en önemlisi sporun katma değer üreten bir endüstri haline gelmesinde büyük katkısı ve payı bulunan spor medyasının hizmetlerine bir teşekkür vesilesi olması amacıyla bu organizasyonu başlatmış bulunuyoruz” dedi.



Yılın Spor Dergisi Seçilen Ribaund adına ödülü alan Tolga Yenigün, "Bu ödülü Ribaund Basketbol Ailesi adına almaktan dolayı mutluyum. Bu organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ederim" diye konuştu. 
 

DUYGUSAL ANLAR YAŞANDI


Törene katılan İstanbul Spordan Sorumlu Vali Yardımcısı Ünal Kılıçarslan da, sporu tabana yaymak için sektör bileşenleriyle işbirliğini yaygınlaştıracaklarını söyledi. 15 kategoride ödüle layık görülen isimler, ödüllerini spor dünyasının önde gelen isimlerinin ellerinden aldılar.

Gecede özellikle “Yaşam Boyu Onur Ödülü” alan TMOK Fair Play Komisyonu Başkanı Erdoğan Arıpınar ve Fehmi Özgüler’in sahneye çıkışları sırasında duygusal anlar yaşandı. Davetliler tarafından ayakta alkışlanan duayen gazeteciler, vefa duygusunun önemine vurgu yaptılar.

Ödül kategorileri ve kazananların listesi:

Yılın En Başarılı Spor Dergisi: Ribaund
Yılın En Başarılı Spor Programı: İleri Üçlü / TRT
Yılın En Başarılı Spor Sayfa Tasarımı: Hürriyet Spor
Yılın En Başarılı Spor Muhabiri: Sezgin Gelmez / Beyaz TV
Yılın En Başarılı Spor Programı Sunucusu: Melike Çelik / A Spor
Yılın En Başarılı Spor Yazarı: Gürcan Bilgiç / Sabah-Fotomaç
Yılın En Başarılı Spor Kameramanı: Rafet Topcu / NTV
Yılın En Başarılı Spor Fotoğrafı: Samet Yalçın / İHA
Yılın En Başarılı Spor Röportajı: Bozhan Memiş / AA
Yılın En Başarılı Spor Spikeri: Özkan Öztürk / TRT
Yılın En Başarılı Spor İnternet Portalı: TV100
Yılın En Başarılı Spor Youtuberı: Ağırsağlam
Yılın En Başarılı Spor Radyosu: Radyospor
Yılın En Başarılı Amatör Sporlara Destek Veren TV’si: Akit TV
Yılın En Başarılı Amatör Sporlara Destek Veren Gazetesi: Fanatik


YORUMLAR

  • 0 Yorum