Real Madrid, Tavares'le finalde

Real Madrid, Tavares'le finalde
19 Mayıs 2023 - 23:37
Final fourun ikinci yarı final mücadelesinde El Classicoda gülen 78-66 ile Real Madrid oldu. Barcelona üst üste üçüncü kez Saras yönetiminde final fourdan eli boş ayrılan taraf oldu.

İlk çeyrek Tavares, Barcelona'ya karşı şeklinde oynandı. Barcelona ise içeri giremeyince dış atışa yöneldi ve ilk çeyrek 18-18 eşitlikle geçildi.

İkinci çeyrekte Real Madrid alan savunmasına döndü. Tavares'i de benchte unutunca üstünlük Barcelona'ya geçti. Topu iyi dolaştırıp boş atışlar bulan üçlüklere de devam eden Barcelona skoru ele geçirdi. Devre arasına 42-36 Barcelona üstünlüğü ile gidildi. 

Tavares'in dominasyonu altında oyunu çok iyi kontrol eden Real Madrid adım adım rakibine yaklaştı. Barcelona hücumda hiç organize olamayıp bu sefer üçlükleri de sokamadı ve çeyreği 58-55 Real Madrid önde kapattı.

Son çeyrekte de hiç çıkmadan oynayan Tavares durdurulamaz bir performans sergiledi.  Tecrübeli oyuncularıyla farkı açan Real Madrid karşısında Barcelona cevap vermekte zorlandı ve karşılaşmayı 78-66 Real Madrid kazanarak adını finale yazdırdı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum