Potanın Timsahları, Fenerbahçe'yi yendi

ING Basketbol Süper Ligi’nin 5. haftasında Frutti Extra Bursaspor, Fenerbahçe Beko’yu konuk etti. Potanın Timsahları, kendi sahasında Fenerbahçe Beko'yu 84-73’lük skorla mağlup etti.

Potanın Timsahları, Fenerbahçe'yi yendi
23 Ekim 2021 - 20:11

Frutti Extra Bursaspor, Süper Lig'de 4'de 4 yapan Fenerbaçe'yi yenerek galibiyet serisini bozdu.Bursaspor, ligde 2. galibiyetini aldı. Fenerbahçe Beko ise ilk yenilgisini yaşadı.

İsmet Akpınar, Marko Guduric, Tarık Biberovic, Ahmet Düverioğlu ve Achille Polonara beşiyle başladığı maçta ilk çeyreği 23-21 geride tamamlayan Fenerbahçe Beko, soyunma odasına 44-36 geride girdi.

Üçüncü çeyreğin ilk bölümde farkı kapatan ve Booker ile 50-49 öne geçen Fenerbahçe Beko, çeyreğin sonlarına doğru Freeman’ı durduramadı. Freeman, üst üste 5 sayı buldu.Üçüncü çeyrekte de kıran kırana geçen bir mücadele vardı. Potanın Timsahları, üçüncü çeyreği 62-52 önde tamamladı. Son çeyrekte aradaki farkı eritemeyen Fenerbahçe Beko, mücadeleden 84-73 mağlup ayrıldı.Rakibinin geri dönmesine izin vermeyen Bursaspor baştan sona önde götürdüğü maçta rakibini 84-73’lük skorla mağlup ederek Fenerbahçe’ye ligdeki ilk yenilgisini yaşattı.
 

Frutti Extra Bursaspor’da Allerik Freeman 21  sayıyla maçın en skorer oyuncusu oldu. Andrew Andrews da 20 sayıyla galibiyette önemli rol oynadı. Onuralp Bitim 13, Metin Türen ise 10 sayı ile takımına önemli katkı verdi.

Fenerbahçe Beko’da Nando de Colo 18 sayıyla tamının en skoreri oldu. Şehmus Hazer ve Devin Booker 12 sayıyla karşılaşmayı tamamladı.


YORUMLAR

  • 0 Yorum