Potanın Kartalları, Yalova deplasmanında galip

Basketbol Süper Ligi’nin 5. haftasında Semt77 Yalovaspor ile Beşiktaş Icrypex karşı karşıya geldi. Kıran kırana geçen mücadeleden 68-74’lük skorla galip gelen taraf Beşiktaş Icrypex oldu.

Potanın Kartalları, Yalova deplasmanında galip
24 Ekim 2021 - 16:05
Beşiktaş, bu sezonki 2. galibiyetini alırken Yalovaspor ise 3. kez sahadan mağlubiyetle ayrıldı.Mücadelenin başlarında iki takımda karşılıklı basketlerle başladı. Lamont Jones ve Dedric Lawson takımın skor yükünü taşıdı.İlk çeyreğin ikinci kısmında siyah beyazlılar skor üstünlüğünü ele geçerdi ve periyot Beşiktaş’ın 17-21’lik üstünlüğüyle geçildi.

Semt 77 Yalovaspor, İkinci çeyreğin başlarında 7-2’lik bir seri yakaladı ve 24-23’lük skor üstünlüğünü ele geçirmeyi başardı. Lamont Jones’un etkili oyunuyla üstünlüğü ele geçiren ev sahibi takım devre arasına 40-35 önde girdi.

İkinci yarıya iyi başlayan Potanın Kartalları farkı 9 sayıya kadar çıkardı.  Kara kartallar, Üçüncü periyodun son bölümünde etlili savunmasıyla 51-56’lık  skor avantajıyla son çeyreğe girdi. Rondae Hollis-Jefferson’ın sayılarıyla başlayan Beşiktaş, Isaiah Whitehead’in de skorer oyunu ile  maçın son 6 dakikasına 61-64’lük üstünlükle girdi. Lamont Jones ve Brian Conklink’in sayılarıyla Yalova temsilcisi farkı kapatmaya çalıştı. Maçın son bölümünde faul çizgisinden skor üreten Beşiktaş, 68-74'lük skorla sahadan galibiyetle ayrıldı.
 

Konuk ekipte Egehan Arna; 19 sayı ,5 ribaund ,2 asist ile iyi performans sergiledi. Jordan Bone ve Isaiah Whitehead, 12 sayı ile takımına katkı verdi.

Semt 77 Yalovaspor'da  Lamont Jones 21 sayı, 4 ribaund ile sahanın en skorer ismi oldu. Brian Conklin de 13 sayı, 6 ribaund ile oynadı.


YORUMLAR

  • 0 Yorum