Potada Fenerbahçe ile RAMS iş birliği

Basketbol Şubelerimiz ile RAMS Global arasında yapılan anlaşmasının imza töreni, Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’nda bulunan Türkiye’nin ilk basketbol müzesi olan “Fenerbahçe Basketbol Müzesi’nde yapıldı.

Potada Fenerbahçe ile RAMS iş birliği
10 Ekim 2023 - 13:43
Fenerbahçe Genel Sekreteri Burak Çağlan Kızılhan, Erkek Basketboldan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Sertaç Komsuoğlu, Kadın Basketboldan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Kemal Danabaş, RAMS Global CEO’su Faruk Bülbül, Fenerbahçe Alagöz Holding Kadın Basketbol Takımı kaptanı Alperi Onar ve Fenerbahçe Beko Erkek Basketbol Takım oyuncusu Metecan Birsen’in konuşmacı olarak yer aldığı törende Erkek Basketbol Takımı Genel Menajeri Derya Yannier ile kulüp yetkilileri ve RAMS Global profesyonelleri de hazır bulundu.

Genel Sekreterimiz Burak Çağlan Kızılhan: RAMS Global ve GAIN ile basketbol takımlarımız arasındaki sponsorluk anlaşması her iki taraf için de çok kıymetli

İmza töreninde ilk olarak söz alan Genel Sekreterimiz Burak Çağlan Kızılhan, “Saygıdeğer konuklar, değerli basın mensupları, ekranları başında bizleri izleyen kıymetli taraftarlarımız, değerli kongre üyelerimiz, değerli sporcularımız Metecan Birsen ve Alperi Onar, RAMS Global CEO’su Faruk Bülbül, kıymetli yöneticilerim Sertaç Komsuoğlu, Mustafa Kemal Danabaş ve herkesi saygı ve sevgiyle selamlıyorum.

Bugün burada Türkiye’nin ilk basketbol müzesinde beraberiz. Bu törende, RAMS Global ve GAİN ailesi ile birlikte Fenerbahçe Beko Erkek ve Fenerbahçe Alagöz Holding Kadın Basketbol Takımlarımızın sponsorluk imza töreni için bir aradayız. RAMS Global ve GAIN ile basketbol takımlarımız arasındaki sponsorluk anlaşması her iki taraf için de çok kıymetli. Fenerbahçe Spor Kulübü olarak, her branşımızda olduğu gibi, basketbolda da lokomotif kimliğimizle, bu iş birliğinin hem erkek hem de kadın basketbol takımlarımızı daha da güçlendireceğine yürekten inanıyoruz. RAMS Global ve GAİN’e, ‘Dünyanın En Büyük Spor Kulübü’ Fenerbahçemize verdikleri destek için teşekkür ediyor, anlaşmanın her iki taraf için de hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Cumhuriyetimizin 100. yılında kazanacağımız tüm başarıları hep birlikte kutlamak dileğiyle” dedi.



Erkek Basketboldan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Sertaç Komsuoğlu: Fenerbahçe Kadın ve Erkek basketbol şubelerimiz üstlendiğimiz önemli hedefler yolunda yeni iş birlikleriyle, yeni sponsorlarla birlikte yoluna güçlenerek devam ediyor

Erkek Basketboldan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Sertaç Komsuoğlu, “RAMS Global Ailesi, Fenerbahçe Basketbol Ailesinin değerli bireyleri, kıymetli basın mensupları ve misafirlerimiz, ekranları başında bizi takip eden sevgili taraftarlarımız. Bugün Türkiye’nin ilk ve tek basketbol müzesinde düzenlediğimiz törende, Fenerbahçe Basketbolu için önemli bir iş birliğine imza atmanın mutluluğu ile karşınızdayız. ‘Dünyanın En Büyük Spor Kulübü’ olarak basketbolda da ülkemizi en önde, en iyi şekilde temsil ediyoruz. Fenerbahçe Kadın ve Erkek basketbol şubelerimiz üstlendiğimiz önemli hedefler yolunda yeni iş birlikleriyle, yeni sponsorlarla birlikte yoluna güçlenerek devam ediyor. 

Ailemizin yeni üyesi olan RAMS Global’e sizlerin huzurunda bir kez daha “hoş geldiniz” demek istiyorum. Fenerbahçe Beko olarak bu sezon da mücadele ettiğimiz tüm kulvarlarda şampiyonluklar ve müzemize yeni kupalar getirmeyi hedefliyoruz.

Cumhuriyetimizin 100. yılında müzemize ekleyeceğimiz şampiyonluklar, sarı mirasımıza ve Kulübümüzün köklü tarihine eminiz ki çok yakışacak.

Bu özel müze inanıyoruz ki sezon sonunda yeni kupalara da ev sahipliği yapacak… Bu arada kadın basketbol takımımızı sezon sonunu beklemeden Avrupa’nın en Süper Kupa’sını müzemize getirdiği için bir kez daha burada tebrik etmek istiyorum.

Bu yolda arkamızda sonuna dek inandığımız kadromuzun gücü, taraftarlarımızın hiçbir şehirde, hiçbir ülkede, hiçbir salonda eksik olmayan desteği ve tabii ki çok sevgili sponsorlarımızın büyük katkısı var. İşte tam da bu noktada; Hem kadın hem de erkek takımlarıyla ülke basketbolunun lokomotifi ve Avrupa arenasındaki öncü temsilcisi olan Fenerbahçemize ve bizimle birlikte yola çıkan RAMS Global’e içten ve samimi başarı dileklerimde bulunuyorum.

Sözlerimi noktalamadan önce, RAMS Global’e başta Sevgili CEO’ları Faruk Bülbül olmak üzere yönetim kuruluna destekleri için bir kez daha teşekkür ediyor, anlaşmamızın her iki taraf için de hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum.” şeklinde konuştu.

Kadın Basketbol Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Mustafa Kemal Danabaş: Gain markası Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. yılını kutladığımız bu dönemde, sporun birleştirici gücünü ve genç yeteneklere olan inancımızı yansıtan bir ortaklıkla yanımızda oluyor

Kadın Basketbol Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Mustafa Kemal Danabaş ise, “Fenerbahçe Basketbol Şubesi’nin değerli üyeleri, RAMS Global Ailesi, sevgili yönetim kurulu üyelerim, kıymetli basın mensupları ve ekranları başındaki sevgili Fenerbahçeliler, hepiniz hoş geldiniz.

Birkaç hafta evvel bu salonda yapmış olduğumuz forma lansmanında EuroLeague Şampiyonu Kadın Basketbol Takımımızın sorumlu yöneticisi olarak karşınıza çıkmanın haklı gururunu yaşadığımı ifade etmiştim. O günden bugüne kadar Fenerbahçe Alagöz Holding Kadın Basketbol Takımımız müzemize bir Avrupa Süper Kupası getirerek camiamızın bir kez daha gurur kaynağı oldu, göğsümüzü kabarttı. Ben bugün bizimle burada olan kaptanımız Alperi Onar nezdinde tüm takımımızı, hocamızı, Arzu Özyiğit’i tebrik ediyor ve başarılar diliyorum.

Bugün burada, Türk basketbolunun lokomotifi Fenerbahçe Spor Kulübü’nün Kadın Basketbol Şubesi olarak, Türkiye'nin yeni nesil dijital içerik platformu Gain ile özel bir işbirliğine imza atmanın gururunu ve mutluluğunu yaşıyoruz.

Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımı, geçtiğimiz sezon EuroLeague kupasını kaldırarak büyük bir zafer elde etti ve bu sezon da ülkemize ilk kez Avrupa Süper Kupası'nı getirerek başarılarına bir yenisini ekledi ve göğsümüzü kabarttı.

Kadın Basketbol Takımımız ligde ve Avrupa’daki oynadığı tüm maçları kazanarak bu sezona da hedeflerimiz doğrultusunda güzel bir başlangıç yaptı. Bu iş birliği, sadece bir forma sponsorluk anlaşması değil, aynı zamanda ortak bir vizyonun yansıması oldu.

Gain markası Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. yılını kutladığımız bu dönemde, sporun birleştirici gücünü ve genç yeteneklere olan inancımızı yansıtan bir ortaklıkla yanımızda oluyor. Bu, sadece kadın basketbolu için değil, ülkemizin Avrupa arenasındaki temsili için de önemli bir adım.

RAMS Global CEO'su Sayın Faruk Bülbül'ü aramızda görmekten büyük mutluluk duyuyoruz ve kendilerine hoş geldiniz diyorum. Kendileri bu işbirliği ile Türk basketbolunun büyümesine önemli bir katkı sağlıyorlar. 

İmza törenimizin Türkiye'nin ilk basketbol müzesinde gerçekleşiyor olması da ayrıca çok anlamlı. Burada, basketbolun geçmişi ve geleceğiyle ilgili büyüleyici bir yolculuğa çıkıyorsunuz.  ‘Dünyanın En Büyük Spor Kulübü’nün’ unutulmaz başarılarına ev sahipliği yapan bu müze, sporun tarihini ve kültürel önemini vurguluyor. Gain ile olan bu sponsorluk anlaşması da sporun gücünü ve kadın basketbolunun parlak geleceğini temsil ediyor.

Biz Fenerbahçe Kadın Basketbol Şubesi olarak heyecanla yeni başarılara yürürken, Gain'e, RAMS Global’e ve tüm dostlarımıza ve sponsorlarımıza teşekkür ediyoruz. Ayrıca Fenerbahçe Alagöz Holding Kadın Basketbol Takımı ile Fenerbahçe Beko Erkek Basketbol Takımımıza içinde bulunduğumuz sezonda gerek Türkiye’ye gerek Avrupa’da, tüm kulvarlarda yürekten başarılar diliyorum." ifadelerini kullandı. 

RAMS Global CEO’su Faruk Bülbül: Bugün bir Fenerbahçeli ve Fenerbahçe sevdalısı olarak kulübüme hem kadın hem erkek basketbolda sponsor olduğumuzdan dolayı onur, gurur ve heyecan duyuyorum



RAMS Global CEO’su Faruk Bülbül, “Değerli Fenerbahçe Spor Kulübü’nün yöneticileri, sevgili Fenerbahçe severler, basketbolseverler, Fenerbahçe camiası, kıymetli basın mensupları, ekranları başında bizi izleyen herkese hoş geldiniz diyorum. Bugün bir Fenerbahçeli ve Fenerbahçe sevdalısı olarak kulübüme hem kadın hem erkek basketbolda sponsor olduğumuzdan dolayı onur, gurur ve heyecan duyuyorum. Sponsorluk bir vizyon işidir. Biz, 35 yıldır RAMS Global olarak Kazakistan’dan Tayland’da yaptığımız projelerde, Rusya’da, Türkiye’de şu anda devam eden projelerimizle yaklaşık 4,5 milyon metrekare iş bitirdik. Bu işlerimize 2,5 milyon metrekare olarak şu an devam ediyoruz. 80’den fazla proje bitirdik. Birkaç farklı sektörde varız. Bunların ana amiral işi gayrimenkul sektörüdür. Gayrimenkul sektöründe 80’den fazla proje teslim ettik. Şu an devam eden 28 projemiz var ve bu da yaklaşık 6 ülkede devam ediyor. Maden-geri dönüşüm işinde dünyanın en büyük atık sahalarından birini geçen sene bünyemize kattık. Sağlık sektöründe 1’i Türkiye’de, 2’si Kazakistan’da olmak üzere 3 hastanemizle hizmet vermekteyiz. Turizmde Kazakistan’da 3 otelimiz var. Bugün ne mutlu ki bize iki yıldır girdiğimiz Türkiye piyasasına çok ciddi sponsorluklarla yer almaya çalışıyoruz. Bundan da büyük onur, gurur, heyecan duyuyoruz. İnşallah seneye bu sponsorluklarımızı devam ettireceğiz ve bunlara Anadolu takımlarını da ekleyerek fazlasıyla devam edeceğiz. Geldiğiniz için hepinize çok teşekkür ederim.” dedi.

Fenerbahçe Alagöz Holding Kadın Basketbol Takımımızın Kaptanı Alperi Onar: Ailemizin yeni üyesi RAMS Global'in Gain markası ile birlikte yeni başarılara ulaşacağız

Ardından söz alan Fenerbahçe Alagöz Holding Kadın Basketbol Takımımızın Kaptanı Alperi Onar, “Değerli Yöneticilerim, kıymetli misafirlerimiz ve basın mensupları, ekranları başında bizleri izleyen büyük taraftarımız, ailemizin büyümeye devam ettiği bu özel günde burada olduğum için çok mutluyum.

Biz çok büyük hedefleri olan, taraftarının desteğiyle çok önemli işler başarmış biz takımız. Sponsorlarımızın da yanımızda olmasıyla biz sahada daha da güçlü hale geliyoruz. Umuyorum ki ailemizin yeni üyesi RAMS Global'in Gain markası ile birlikte yeni başarılara ulaşacağız.

RAMS Global’e ailemize bir kez daha hoş geldiniz diyor, bu anlaşmanın iki taraf için de hayırlı olmasını diliyorum.” diye konuştu. 

Fenerbahçe Beko Erkek Basketbol Takımımızın oyuncusu Metecan Birsen: Birlikte başarılarla, kupalarla dolu bir sezon geçirmemizi diliyorum

Fenerbahçe Beko Erkek Basketbol Takımımızın oyuncusu Metecan Birsen de şu şekilde konuştu: “Değerli yöneticilerim, kıymetli misafirlerimiz, ekranları başında bizi izleyen büyük taraftarımız. Bugün Kulübümüz ile RAMS Global arasındaki bu özel iş birliğinin imza töreninde yer almaktan dolayı büyük mutluluk duyuyorum. Fenerbahçe Basketbol Ailesinin yeni üyesi RAMS Global’e bu büyük aileye bir kez daha hoş geldiniz diyorum. İnşallah iki taraf için de hayırlı olur. Birlikte başarılarla, kupalarla dolu bir sezon geçirmemizi diliyorum.” 

Konuşmaların ardından imzalar atıldı ve karşılıklı hediye takdiminde bulunuldu. İmza töreni toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Günün Başlıkları