Pınar Karşıyaka'nın yıldızı milli oldu

Kaf Kaf'ın atletik pivotu Jordan Morgan, Slovenya Milli Takımı için de mücadele edecek.

Pınar Karşıyaka'nın yıldızı milli oldu
07 Şubat 2020 - 20:14 - Güncelleme: 24 Şubat 2020 - 04:01
Kaf Kaf'ın atletik pivotu Jordan Morgan, Slovenya Milli Takımı için de mücadele edecek.

Bu sezon Pınar Karşıyaka'da gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken ABD'li pivot Jordan Morgan, EuroBasket'in son şampiyonu Slovenya için mücadele edecek. Yeşil Kırmızılılar'ın konu ile ilgili açıklaması şu şekilde:

"Bu sezon başında aramıza katılan ve gösterdiği performans ile taraflı tarafsız herkesin takdirini kazanan oyuncumuz Jordan Morgan, Slovenya vatandaşlığı alarak Slovenya Milli Takımı’nda forma giyme hakkı elde etti. Pınar Karşıyaka ailesi olarak oyuncumuz Jordan Morgan’ı tebrik ediyor ve kendisine milli takım serüveninde başarılar diliyoruz."

MORGAN ÇOK MUTLU



Slovenya vatandaşı olan Jordan Morgan, Sloven Milli Takım formasını giyeceğin, “Kariyerimin bir bölümünü Slovenya’da geçirmiştim ve şimdi Slovenya vatandaşlığı elde ettiğim için Slovenya Milli Takımı’nın formasını giyeceğim için gerçekten çok mutluyum. Kariyerimin ilerleyen döneminde Avrupa’nın en büyük ulusal basketbol organizasyonlarında boy göstermek en büyük dileğimdi. Slovenya Milli Takımı ile büyük organizasyonlara katılma şansım olacak. Slovenya son Avrupa şampiyonu ve şampiyonluk kutlamaları sırasındaki coşkuyu ben de en yakından takip ettim. Yeniden muhteşem Slovenya taraftarlarının önüne çıkmayı sabırsızlıkla bekliyorum. Slovenya Milli Takımı formasını giymekten gurur duyacağım.” ifadeleri yer aldı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum