Nusret Yıldırım | Vizyon

"AYOS Antalya Spor olarak kulübümüzün kurulduğu ilk günden beri Avrupa kupalarında oynama hedefimiz var, umarım o gün geldiğinde ben de AYOS forması giyiyor olurum!"

Nusret Yıldırım | Vizyon
10 Nisan 2024 - 21:57 - Güncelleme: 11 Nisan 2024 - 09:55
TOLGA YENİGÜN
 

Kariyerime Basketbol Süper Ligi'nde (BSL) devam edebilirdim ama AYOS Antalya Spor oluşumuna ve buradaki organizasyona inanıp bu kulübe gelme kararını verdim. Bu tercihimdeki en önemli etken koç Engin Gençoğlu ve genel menajer Turgay Çataloluk gibi isimlerin takımda olmasıydı... 
 
Basketbol Süper Ligi'nde oyuncu rolleri belli ve orada sistem basketbolu oynanıyor TB2L’de ise daha çok fiziksel mücadeleye dayanan bir sistem var... Ben bu ligde ilk haftalarda zorlansam da zamanla TB2L'ye alıştığımı rahatlıkla söyleyebilirim. 
 
AYOS Antalya olarak tek tek isim ve oyuncu profili olarak iyi bir yapıya sahibiz... Sezon da bizim açımızdan çok iyi başladı, yer yer rehavete kapıldığımız zamanlar oldu ama Engin Hoca'nın takıma aşıladığı, öğretmeye çalıştığı sisteme sadık kalarak bunun üstesinden geldik. 
 
Sezonun en kritik dönemine geldik... Buradan sonrasında hata lüksümüzün olmadığını biliyoruz... Sayı farkı veya averajın olmadığı sistemde maç maç gidip her karşılaşmada galibiyete odaklanıyoruz. Sertliğin daha da arttığı bu mücadelelerde takım olarak daha konsantre ve disiplini elden bırakmadan yola devam edeceğiz. 
 
AYOS'un Türk basketboluna olan desteğini anlamlı buluyorum. Öncelikle AYOS, çok büyük ve kendini ispatlamış bir yapı ve bu başarısını sporda da sürdürmek istiyor... Ve bu ciddi organizasyonun başına Turgay Abi gibi tecrübeli genel menajerin göreve getirilmesi önemli. 
 
Çok tecrübeli daha öncede beraber çalıştığımız Engin Gençoğlu'nunun da baş antrenörlüğe getirilmesi takımın hedeflerini açıkça belli ediyor. AYOS Antalya Spor ile başarıdan başka bir hedefi olmayan bir organizasyon doğmuş oldu, bize de bu takımı en iyi yerlere götürmek düşüyor. 
 
Bireysel kariyerimden bahsetmem gerekirse, şu an için ilerisi hakkında uzun uzadıya konuşmak istemiyorum. Fiziksel ve mental olarak kendime iyi bakıp, üstün performans göstermeyi düşünüyorum. Özetle gelecek için heyecanlıyım. 
AYOS Antalya olarak kulübümüzün kurulduğu ilk günden beri Avrupa kupalarında oynama hedefimiz var, umarım o gün geldiğinde ben de AYOS forması giyiyor olurum...
 
Son olarak AYOS Antalya Spor'u tek kelime ile özetlemem gerekirse, bu aile olurdu. Teknik ekipten, en genç oyuncusuna kadar tüm takımda aile ortamı hakim...

YORUMLAR

  • 0 Yorum