Nedim Yücel'den kadro açıklaması

Frutti Extra Bursaspor Genel Menajeri Nedim Yücel gündemi değerlendirdi. Chris Jones ve Allerik Freeman’a gelen tekliflere de değinen Yücel,

Nedim Yücel'den kadro açıklaması
20 Aralık 2019 - 13:14 - Güncelleme: 20 Aralık 2019 - 15:05

Frutti Extra Bursaspor Genel Menajeri Nedim Yücel gündemi değerlendirdi. Chris Jones ve Allerik Freeman’a gelen tekliflere de değinen Yücel,


“Bu sezon ilk defa mücadele ettiğimiz Basketbol Süper Ligi’nde kısıtlı imkanlarımızla en iyi kadroyu kurmak için çalıştık. Bugün geldiğimiz noktada oyuncularımızın sergilediği performans hepimizi mutlu etmektedir.


Alt seviye olarak değerlendirilen liglerden transfer  ettiğimiz isimler, kendilerine ve bizlere değer katmaya devam ediyor. Bu bağlamda hafta başında sözleşmesinde çıkış maddesi olan tek sporcumuz Allerik Freeman’a gelen teklif gündem oluşturmuştur. Menajerinin salı günü kulübümüze, Çin takımının Allerik için astronomik bir teklif yaptığını, bizle olan sözleşmesinin toplam tutarının yarısından fazla olan çıkış ücretini yatırmaya hazır olduğunu iletti. Allerik de burada çok mutlu olduğunu fakat bu teklif karşısında üzülerek de olsa ayrılmak istediğini bildirdi. Fakat şu ana kadar imzalar atılmamış ve tarafımıza ödeme henüz yapılmamıştır. Sözleşmeli sporcumuz Allerik Freeman yarın oynayacağımız Galatasaray Doğa Sigorta maçında sahada yerini alacaktır.


Chris Jones’a Maccabi gibi bir Avrupa devinden, Allerik’e Çin’den gelen astronomik teklif, diğer oyuncularımızın da kendilerine değer katması bizleri gururlandırıyor. Ayrıca kulübümüzün de ne kadar göz önünde olduğunu ve ilgiyle izlendiğini gösteriyor.


Ligin en düşük bütçeli takımlarından biri olarak çıktığımız bu yolda Uludağ içecek Türk AŞ firmasının maddi ve manevi verdiği destekle beraber, adım adım ilerleyerek Bursaspor taraftarının Avrupa kupası özlemine son vermek istiyoruz. “ ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum