NBA Temmuz sonunda başlayacak

Coronavirüs salgını öncesi en iyi 22 dereceye sahip olan takımlar Play-off için mücadele verecek.

NBA Temmuz sonunda başlayacak
05 Haziran 2020 - 10:19
Dünyadaki Coronavirüs salgını nedeniyle Avrupa’da birçok lig sona erdirildi. Ancak NBA ile ilgili durumlar henüz net değildi. Beklenen karar dün verildi.

NBA, daha önce de basında yer alan haberlerdeki gibi, Orlando’daki Walt Disney Dünyası’nda oynanacak. Takımlar, 30 Haziran – 7 Temmuz tarihleri arasında Orlando’ya gelecek ve burada kamp yapacak. Normal sezonun geri kalanı 31 Temmuz’da başlayacak

HANGİ TAKIMLAR YER ALACAK?

NBA’in belirlediği kriterlere göre, Coronavirüs nedeniyle ertelenmeden önce oynanan maçlar sonucunda en iyi 22 dereceye sahip olan takımlar, normal sezona devam edecek. Doğu Konferansı’ndan Milwaukee Bucks, Toronto Raptors, Boston Celtics, Indiana Pacers, Miami Heat, Philadelphia 76ers, Brooklyn Nets, Orlando Magic ve Washington Wizards; Batı Konferansı’nda Los Angeles Lakers, Los Angeles Clippers, Denver Nuggets, Dallas Mavericks, Houston Rockets, Oklahoma City Thunder, Utah Jazz, Memphis Grizzlies, New Orleans Pelicans, Portland Trail Blazers, Sacramento Kings, San Antonio Spurs ve Phoenix Suns, Play-off için mücadele verecek.

Her takım sekizer maç yaparak normal sezonu tamamlayacak. Konferanslar bazında sekizinci ile dokuzuncu arasında 4 veya daha az galibiyet farkı bulunursa, aralarında Play-in maçı oynanacak ve kazanan takım Play-off’a kalacak.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum