Millilerimiz, Yunanistan maçı hazırlıklarını sürdürüyor

FIBA 2023 Dünya Kupası Elemeleri B Grubu dördüncü maçında Yunanistan’ı konuk edecek olan A Erkek Milli Takımımız gerçekleştirdiği antrenmanla günü tamamladı.

Millilerimiz, Yunanistan maçı hazırlıklarını sürdürüyor
26 Şubat 2022 - 22:27 - Güncelleme: 26 Şubat 2022 - 22:35
Ay-yıldızlılarımız 28 Şubat Pazartesi günü oynayacağı Yunanistan maçı öncesi İstanbul Sinan Erdem Spor Salonu’nda Başantrenör Orhun Ene yönetiminde bir çalışma gerçekleştirdi. Millilerimizin antrenmanını Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Hidayet Türkoğlu, TBF Başkan Vekili Ömer Onan ve TBF yetkilileri de takip etti.

A Erkek Milli Takımımız, FIBA 2023 Dünya Kupası Elemeleri’ndeki üçüncü maçında deplasmanda Yunanistan ile karşılaşmış ve rakibine 72-71 mağlup olmuştu. Millilerimiz grubundaki dördüncü maçında bu kez Yunanistan ile 28 Şubat Pazartesi günü İstanbul Sinan Erdem Spor Salonu’nda karşılaşacak. Müsabaka saat 20.00’de başlayacak ve NTV’den naklen yayınlanacak.Ay-yıldızlılarımız, FIBA 2023 Dünya Kupası Elemeleri’nde Belarus, Büyük Britanya ve Yunanistan ile birlikte B Grubu’nda yer alıyor.

FIBA’nın açıkladığı formata göre gruplarında ilk üç sırayı alan takımlar bir üst tura yükselecek. Takımlar, ilk grup aşamasında topladığı puanları bir üst turdaki gruplara taşıyacak. Millilerimiz grupta ilk üç sırayı alması halinde A Grubu'nu ilk üç sırada tamamlayan ekipler ile eşleşecek. İkinci turdaki gruplarında ilk üç sırayı alan 12 ekip ise FIBA 2023 Dünya Kupası'nda mücadele etmeye hak kazanacak.

YORUMLAR

  • 0 Yorum