Memnun: Fenerbahçe gibi bir takımı yenmek kolay değil

Memnun: Fenerbahçe gibi bir takımı yenmek kolay değil
30 Aralık 2022 - 11:19 - Güncelleme: 30 Aralık 2022 - 11:53
A Milli Takım'ın ardından Çukurova Basketbol'un da başantrenörü olan Ekrem Memnun şampiyonluk sonrası yaptığı açıklamada kupayı inançlarının getirdiğini söyledi. Cumhurbaşkanlığı Kupası'nda mutlu sona ulaştıkları için mutlu olduklarını belirten Memnun şöyle konuştu:
 
"Sezonun ortasında Fenerbahçe gibi bir rakibe karşı tüm oyuncularla iyi bir maç çıkarmak ve sonunda kazanmak kolay değil. Rakibimizi de gösterdikleri mücadeleden dolayı tebrik ederim. Maç içerisinde zaman zaman geriye düşsek de asla pes etmedik ve inancımızla yakaladığımız dönüş bize kupayı getirdi. Bizim için önemli bir galibiyet oldu. Kupayı evimize götürdüğümüz için mutluyuz. 

Mücadelenin ikinci yarısında Sinem Ataş, Chelsea Gray öne çıksa takım olarak iyiydik. O yüzden tek bir isime odaklanırsam diğer oyuncularıma haksızlık yapmış olurum. Kaptanımız Esra Ural Topuz da çok iyi bir maç çıkardı. Herkes büyük özveriyle mücadele etti. Özellikle zor bir süreçten geçtiğimiz şu günlerde Fenerbahçe karşısında kazanılan kupa çok önemli..."
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum