Lebron James'ten tarihi bir rekor daha!NBA'de gecenin panaroması(5 Kasım)

Kral tam gaz devam!

Lebron James'ten tarihi bir rekor daha!NBA'de gecenin panaroması(5 Kasım)
06 Kasım 2019 - 15:04

Kral tam gaz devam!


Chigago Bulls deplasmanındaki 30,sayı,10 ribaund,11 asistlik performansıyla trible-double serisini 3 maça çıkaran Lebron James(34 yıl,310 gün) daha önce,şimdilerde takımının asistan koçu olan,Jason Kidd’e(34 yıl,291 gün) ait rekoru kırarak NBA tarihinde arka arkaya üç maç trible-double yapan en yaşlı oyuncu oldu.


Kral’ın liderliğindeki LA Lakers benchten aldığı yüksek skor katkısıyla birlikte rakibini 118-112 devirmeyi başardı.



Uzatmaya giden karşılaşmada kazanan taraf Charlotte oldu


Charlotte Hornets’ın İndiana Pacers’ı konuk ettiği karşılaşma gecenin seyir zevki en yüksek maçlarından birisine sahne  oldu.Son çeyreğe 14 sayı geride girmesine rağmen etkili bir geri dönüşle maçı uzatmaya götürmeyi başaran Hornets uzatmalarda rakibine karşı kurduğu 9-7’lik üstünlükle karşılaşmayı 122-120 kazanmayı bildi.


Maça damgasını vuran isim ise Devonte Graham oldu.Ligde ikinci sezonunu geçiren Graham oyuna benchten dahil olmasına rağmen 35 sayı,4 ribaund,6 asistlik performansla kariyerinin en özel performansına imza attı ve takımına galibiyeti getiren isim oldu.



Miami Denver deplasmanında bozguna uğradı


Sezona beklentilerin üzerinde yüksek bir performansla başlayan Miami Heat,Jokic’in düşük bir saha içi yüzdesiyle etkisiz kaldığı karşılaşmada rakibine direnemedi.


İkinci ve üçüncü çeyrekteki etkili oyunuyla rakibine karşı kurduğu üstünlüğü geri vermeyen Nuggets bu galibiyetle birlikte 7. maçında 5. galibiyetini elde ederken rakibi Heat’e sezonun ikinci mağlubiyetini tattırdı.





Ev sahibi Nuggets’ta Jamal Murray 21 sayı,4 asistle maçın en skorer ismi olurken Will Barton 15 sayı,10 ribaund,4 asist,Jerami Grant 15 sayı,5 ribaundluk performanslarıyla galibiyete önemli katkı sunan isimler oldu.Heat cephesinde ise Jimmy Butler’ın 16 sayı,7 ribaund,4 asistlik performansı galibiyet için yeterli olmadı.


 

YORUMLAR

  • 0 Yorum