Kobe ve Gianna'nın anısına 2 ve 24

NBA All-Star 2020 maçı öncesinde, LeBron James'ten takımı ile ilgili bir açıklama geldi.

Kobe ve Gianna'nın anısına 2 ve 24
04 Şubat 2020 - 08:13 - Güncelleme: 04 Şubat 2020 - 13:09
NBA All-Star 2020 maçı öncesinde, LeBron James'ten takımı ile ilgili bir açıklama geldi.

Los Angeles Lakers'ın süperstarı LeBron James, 16 Şubat Pazar gecesi, Chicago'da oynanacak NBA All-Star maçı öncesinde, dün takımının kaç numaralı formaları giyeceği ile ilgili bir açıklamada bulundu.

James, takımların helikopter kazasında hayatını kaybeden 41 yaşındaki NBA ve Lakers efsanesi Kobe Bryant ile 13 yaşındaki kızı Gianna Maria anısına 24 ve 2 numaralı formalarla sahaya çıkacağını ve kendi takımı için 2 numarayı tercih ettiğini açıkladı.

NEDENİ KIZI ZHURI

LeBron James, 2 numaralı formayı seçmesinin nedeninin, kızı Zhuri olduğunu söyledi.

Kobe Bryant'ın ailesi ve kızlarıyla birlikte olduğu dönemle ilgili açıklamalarda bulunan James, "Son 3 yıldır en mutlu hallerini görüyordum. Sanırım hepimiz bunu söyleyebiliriz. Son 3 yılda onu hep böyle gördük. Hepiniz #GirlDad (Kız Babası) hashtagiyle gördünüz. Ben bir kız babasıyım. Kardeşim (Anthony Davis) de bir kız babası." ifadelerini kullandı.

Öte yandan LeBron James ile Milwaukee Bucks'ın yıldız ismi Giannis Antetokounmpo'nun All-Star kadroları için oyuncu seçimleri, 6 Şubat tarihinde, canlı yayınlanacak. (Türkiye'ye göre 7 Şubat Cuma, Saat 04.00'te)

 

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum