Kaf Kaf son çeyrekteki fırsatı kaçırdı

Pınar Karşıyaka FIBA Europe Cup E Grubu'ndaki ilk maçında Spirou Charleoi'nın Belçika'da konuğu oldu.

Kaf Kaf son çeyrekteki fırsatı kaçırdı
24 Ekim 2019 - 01:16
Pınar Karşıyaka FIBA Europe Cup E Grubu'ndaki ilk maçında Spirou Charleoi'nın Belçika'da konuğu oldu.

Pınar Karşıyaka, etkili başlayan Spirou karşısında 7-3 geriye düşse de, rakibini erken faul problemine soktu. Faul atışlarını değerlendiren Kaf Kaf, çoğu serbest atışlardan gelen basketlerle 8-2'lik bir seriyle 11-9 öne geçti. (5.22) Fakat Spirou Charleoi, 3 sayının gerisinden bulduğu isabetlerle daha etkili oldu ve ilk çeyreği 26-21 önde bitirdi.
Belçika ekibi, ikinci çeyreğin ilk 1 buçuk dakikasında 7-0'lık bir seri yaptı ve farkı çift hanelere çıkardı. 2 buçuk dakika sayı bulamayan Pınar Karşıyaka, Başantrenör Ufuk Sarıca'nın aldığı molanın sonrasında defansını düzeltti. Bu çeyrekte de Spirou Charleoi'yı erken faul problemine sokan Kaf Kaf, Tony Taylor ile maçtaki ilk 3 sayılık basketini buldu ve farkı 5 sayıya indirdi. (5.05) Nusret Yıldırım'ın basketi sonrasında Charleoi'ya yaklaşan Pınar Karşıyaka, rakibinin 7-0'lık serisini engelleyemedi. Ancak farkın açılmasına izin vermeyen temsilcimiz, D.J. Kennedy ile yeniden toparlandı. Karşılıklı sayıların ardından Pınar Karşıyaka, devre arasında soyunma odasına 44-40 geride gitti.

Üçüncü çeyreğin yaklaşık ilk 5 dakikası, bir hücum düellosuna sahne oldu. Pınar Karşıyaka, karşılıklı basketler sonrasında D.J. Kennedy'nin art arda sayılar üretmesiyle farkı bir kez daha 3 sayıya indirdi. (5.02) Ancak kritik 3 sayılık basketlerle üstünlüğünü koruyan Spirou Charleoi, son 10 dakikaya 66-58 önde girdi. Kaf Kaf, farkı 1 sayıya kadar indirse de, skoru eşitleyecek veya öne geçecek şansları değerlendiremedi. Mücadele Charleoi'nın 81-76'lık galibiyetiyle sonuçlandı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum