Kaf Kaf Şampiyonlar Ligi Final 8'de!

FIBA Şampiyonlar Ligi'nde Pınar Karşıyaka, TOP 16 I Grubu'ndaki son maçında Happy Casa Brindisi'yi 19 sayı farkla geçti. İkili averajda üstün olmayı başaran temsilcimiz, adını çeyrek finale yazdırırken Tony Taylor karşılaşmaya damga vurdu.

Kaf Kaf Şampiyonlar Ligi Final 8'de!
06 Nisan 2021 - 22:04
Bertan ERMAN - RİBAUND DERGİ

FIBA Basketbol Şampiyonlar Ligi'nde Pınar Karşıyaka, TOP 16 I Grubu'ndaki 6. ve son maçında İtalyan ekibi Happy Casa Brindisi'yi Mustafa Kemal Atatürk Karşıyaka Spor Salonu'nda konuk etti. 

Karşılaşmaya Sek Henry'nin etkili performansıyla başlayan Kaf Kaf, Brindisi'nin karşılıklarına direnç göstermekte zorlandı. İlk çeyreği 28-24 önde tamamlayan Yeşil Kırmızılılar, geri düşmesine karşın ikinci çeyrekte Tony Taylor ile ivme yakaladı ve arayı açtı; devre arasında 53-43 üstün girdi. Üçüncü çeyrekte de kontrolü elinde tutan Pınar Karşıyaka, son 10 dakikaya 83-71 önde girdi. Happy Casa Brindisi, farkı 6 sayıya kadar düşürse de, son dakikalarda yeniden toparlanan temsilcimiz, mücadeleden 107-88 galip ayrıldı. 

TAYLOR ALEV ALDI

İtalya'da 4 sayı farkla yenildiği Brindisi'ye karşı ikili averajda üstünlüğü yakalayan Kaf Kaf, bu sonuçla UNET Holon'dan sonra gruptan çıkan diğer takım oldu. Yeşil Kırmızılılar'da  maçın en skorer ismi Tony Taylor, 30 sayı ve 7 asistle öne çıkarken, D.J. Kennedy de 21 sayı ve 10 ribaundla double double yaptı. Turnuvaya veda eden Happy Casa Brindisi'de Josh Bostic, 28 sayı, 2 ribaund ve 2 asistle karşılaşmayı tamamladı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum