Hazır | Shane Larkin

"Sakatlığını atlattığımı ve kendimi oldukça iyi hissettiğimi söyleyebilirim. Anadolu Efes'te ilk kez sezon öncesi hazırlıklarına tam olarak sağlıklı bir şekildekatıldım. Kendimi çok hazır ve sağlıklı hissediyorum. Bunun sezon boyunca performansımı olumlu şekilde etkileyeceğini de düşünüyorum."

Hazır | Shane Larkin
24 Ekim 2023 - 09:06 - Güncelleme: 24 Ekim 2023 - 09:16
TOLGA YENİGÜN

Anadolu Efes olarak gerçekten harika bir takıma sahibiz... Tabii ki takımımıza yeni katılan oyuncular, değişen oyun sistemi ve antrenörümüz Erdem Can ile sezon içinde iniş çıkışlarımız olacaktır.

Ama şu var ki biz gerçekten çok kaliteli bir ekibiz. Harika bir sezon yaşayacağımızı düşünüyorum. Takımda herkesin yüksek bir motivasyon seviyesinde olduğunu görüyorum. Ve bu beni bu sezon için oldukça heyecanlandırıyor. Erdem Can'ın sisteminde oynayacak olmaktan dolayı büyük heyecan duyuyorum.

Geçen sezon özelinde konuşmam gerekirse biraz düşük tempoda oynuyorduk. Aramıza katılan yeni atletik basketbolcular sayesinde oyunumuzun temposunu yükseltme şansına sahibiz. Bu da bizim için gerçekten büyük bir adım olacak.

A Milli Basketbol Takımı'nın FIBA Olimpiyat Ön Eleme Turnuvası kadrosunda yer almamam ile ilgili çok şey konuşuldu... Türk Milli Takımı ve gelecekle ilgili herhangi bir karar almadım. Benim dışımda gelişen kamuoyunun bildiği olaylar var. Şu anda tamamen Anadolu Efes'e odaklanmış durumdayım. Gelecekte benimle ilgili ne kararlar vereceklerini ise hep birlikte göreceğiz.

Sakatlığını tamamen atlattığımı ve kendimi oldukça iyi hissettiğimi söyleyebilirim. Anadolu Efes'te ilk kez sezon öncesi hazırlıklarına tam olarak sağlıklı bir şekilde katıldım. Bu benim için çok önemli... Kendimi çok hazır ve sağlıklı hissediyorum. Bunun sezon boyunca performansımı olumlu şekilde etkileyeceğini de düşünüyorum.

Bu yaz NBA ve Avrupa'dan herhangi bir transfer teklifi almadım. Şu an kulübüm Anadolu Efes ile bir yıl daha sözleşmem var ve buraya odaklanmış durumdayım. Benim bu sezonki hedefim net... Ana odağım yeni oyuncular ve antrenörümüz Erdem Can ile Anadolu Efes'te başarılı bir sezon geçirmek.

NBA takımlarından Oklahoma City Thunder'a transfer olan eski takım arkadaşım Vasilije Micic'in yokluğunu tabii ki arayacağız. Micic gibi yetenekli ve kariyerli bir oyuncuyu kaybetmek hiç kolay değil. Ancak onun yerini doldurmak, bir oyuncunun sorumluluğu olmamalı. Bunu takım olarak idare etmek durumundayız. Takım olarak onun yokluğunu hissettirmemeli ve bu eksiği yeni transferlerimizle birlikte kapatmak zorundayız.

YORUMLAR

  • 0 Yorum