Harun Erdenay adaylığını açıkladı

Türkiye Basketbol Federasyonu başkanlığı için ikinci bir aday daha çıktı. Daha önce bu görevi üstlenen Harun Erdenay, Hidayet Türkoğlu ile başkanlık için karşı karşıya gelecek. İşte detaylar...

Harun Erdenay adaylığını açıkladı
20 Eylül 2021 - 20:55
Türkiye Basketbol Federasyonu'nda başkanlık seçimi yaklaşıyor.

Mevcut başkan Hidayet Türkoğlu'ndan sonra Harun Erdenay da adaylığını açıkladı.

Erdenay, adaylığını şu şekilde duyurdu:

"Türkiye Basketbol Federasyonunun, önümüzdeki günlerde yapılacak olağan seçimli genel kurulunda başkanlığa aday olduğumu kamuoyunun bilgilerine sunarım. İki nesil Türk Milli Basketbol Takımı formasına şerefle hizmet etmiş, bu sporu sahada ve yönetim alanında deneyimlemiş bir ailenin ferdi olarak, Türk basketboluna değer katacağına inandığım felsefemi, projelerimi hayata geçirmek için bu onurlu göreve hazırım. Ben ve basketbolun kalbinden, profesyonelliğin içerisinden gelen arkadaşlarım, başarılı bir takım çalışması ortaya koyarak, heyecan yaratan, örnek olan, ilham veren, şeffaf ve adil bir yönetim tarzıyla Türk basketboluna hizmet edeceğimiz bir yola çıkıyoruz. Hedeflerimi ve yol haritamı, önümüzdeki günlerde yapacağım bir basın toplantısı ile paylaşacağımı tüm değerli basın mensupları ve kamuoyunun bilgilerine sunarım."

Harun Erdenay, daha önce 2015-2016 yılları arasında Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı olmuştu. Erdenay'ın ardından, 2016 yılında bu göreve Hidayet Türkoğlu gelmişti. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum