Fortitudo Bologna'ya Türk sponsor

İtalya'nın başarılı takımlarından Fortitudo Bologna'ya ünlü Türk giyim markası Kiğılı sponsor oldu. Detaylar haberimizde...

Fortitudo Bologna'ya Türk sponsor
27 Eylül 2021 - 15:09
İtalya Lega Basket A takımlarından Fortitudo Bologna'ya bir Türk markası sponsor oldu.

Türkiye'nin ünlü giyim markalarından Kiğılı, İtalyan ekibi ile uzun süreli bir isim sponsorluğu konusunda anlaştı. 

Fortitudo Bologna Başkanı Christian Pavani, sponsorluk ile ilgili: "Önümüzdeki birkaç yıl boyunca Kulübümüze ana sponsor olarak katılan Kiğılı'ya, sahiplerine ve yöneticilerine teşekkür ediyorum. Anlaşma çok önemli ve bizi özellikle memnun ediyor. Kigili'nin markasının gücünü İtalya'da da spor ve basketbol dünyasına yaymak için Fortitudo'yu seçmesinden dolayı mutluyuz." ifadelerini kullandı. 

Kiğılı CEO'su Hilal Suerdem'in sözleri şöyle : “Dünyanın en popüler ve takip edilen sporlarından biri olan basketbol, ​​birçok ülkeden farklı kültürleri bir araya getiren çok önemli bir rol oynuyor. Kiğılı yıllardır sporun ve sporcuların gelişiminde lider konumdadır. Bir Türk markasının Fortitudo Bologna gibi tarihi bir kulüple ortak olması ülkemiz ve bizim için büyük bir onurdur. Bu ortaklığın, kültürel ve coğrafi yakınlığımızın avantajıyla da dahil olan her iki tarafa da başarı getireceğine inanıyoruz. Fortitudo'daki işbirliğimize ve sportif başarılarımıza en iyi dileklerimi sunuyorum. 


Kaynak: Fortitudo Bologna
Fotoğraf: Valentino Orsini / Fortitudo Bologna

YORUMLAR

  • 0 Yorum