Fenerbahçe, POCA iş birliği

United Payment ve OYAK Portföy Yönetimi ortaklığı ile kurulan bir dijital cüzdan olan POCA, Fenerbahçe Beko'nun “Şort Sponsoru” oldu.

Fenerbahçe, POCA iş birliği
20 Mart 2024 - 15:10

İş birliğinin imza töreni Ülker Spor ve Etkinlik Salonu'ndaki Fenerbahçe Basketbol Müzesi'nde yapıldı. Genel Sekreter Burak Ç. Kızılhan, Fenerbahçe Beko’dan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi A. Sertaç Komsuoğlu, POCA Yönetim Kurulu Üyesi Caner Özer ve POCA Genel Müdürü Cihan Çepni’nin konuşmacı olarak katıldığı imza töreninde Fenerbahçe ve POCA’nın yetkilileri de hazır bulundu.

Anlaşma çerçevesinde POCA’nın logosu 2023-2024 sezon sonuna kadar Fenerbahçe Beko Erkek Basketbol Takımımızın şortlarında yer alacak.

İmza törenin açılış konuşmasını yapan Burak Kızılhan, “Saygıdeğer konuklar, değerli basın mensupları ve ekranları başında bizleri izleyen kıymetli taraftarlarımız. Kıymetli kongre üyelerimiz ve Yönetim Kurulu Üyesi Sertaç Komsuoğlu. POCA Yönetim Kurulu Üyesi Caner Özer ve Genel Müdürü Cihan Çepni, herkesi saygı ve sevgi ile selamlıyorum.

Türkiye’nin ilk basketbol müzesindeyiz. Şort sponsorluğu imza töreni için bir aradayız. Dünyanın en büyük kulübü Fenerbahçe yarıştığı her kulvarda sadece sahada salonda ve parkede değil tüm dış etmenlere rağmen başarılı olmak için büyük çaba sarf etmektedir. Her branşta zirveyi hedefleyen, sporcu yetiştiren ve Olimpiyatlar'a en çok sporcuyu gönderen ülkemizin bayrağını her yerde dalgalandıran Fenerbahçemiz, tüm bu başarılarını birçok acımasızlığın gölgesinde devam ettirmeye çalışıyor. Ancak biliyoruz ki bizim en büyük gücümüz büyük Fenerbahçe taraftarıdır. Buradan tüm taraftarlarımıza bir kez daha seslenmek istiyorum, iyi ki varsınız.

POCA ailesine dünyanın en büyük kulübü Fenerbahçe’ye vermiş oldukları desteklerden dolayı çok teşekkür ediyorum ve ailemize hoş geldiniz diyorum. Anlaşmanın her iki taraf için hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum. Bu akşam EuroLegaue’de Barcelona ile önemli bir maçımız var. Fenerbahçe Beko Erkek Basketbol Takımımıza sonsuz başarılar diliyorum.

Ayrıca sözlerimi 2 Nisan tarihinde yapmak üzere adımlarını attığımız Olağanüstü Genel Kurulumuz ile ilgili camiamıza bir çağrı yaparak tamamlayacağım. Tüm üyelerimiz; Fenerbahçeliğini yaşayan ve Fenerbahçe’nin neler ile mücadele ettiğini gören her bir üyemiz 2 Nisan tarihinde Şükrü Saracoğlu Stadında olmalıdır. Gerek derneklerimizden, gerek camiamızdan gerekse taraftar gruplarımızdan ve üyelerimizden bize çok değerli mesajlar, çok değerli destekler geliyor. Biz biliyoruz ki Fenerbahçe yalnız değil ve asla yalnız kalmayacak. Bunu 2 Nisan tarihinde hep beraber görmüş olacağız. Herkesi saygı ve sevgi ile selamlıyorum. Bir kez daha anlaşmanın her iki taraf için hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum” dedi.


 

Ardından söz alan Fenerbahçe Beko’dan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Sertaç Komsuoğlu, “Sayın Genel Sekreterim, POCA ailesinin kıymetli mensupları, değerli basın mensupları ve ekranları başında bizleri takip eden büyük Fenerbahçe ailesi. Bugün burada Fenerbahçe Beko’da şort sponsorluğuna sponsor olan POCA markası ve sevgili konuklarımız ile bir araya gelme şansını yakaladık.

Bu akşam Barcelona ile EuroLegaue maçımız var. Böyle özel bir günde aynı zamanda POCA ile yaptığımız şort sponsorluğu anlaşmasını resmiyete dökecek olmak bizleri çok memnun ediyor. Her branşta zirve yarışını sürdüren Türk sporunun lokomotifi Fenerbahçe Spor Kulübü, erkek basketbolda da yoluna emin adımlar ile devam ediyor. Biliyorsunuz 23-24 sezonun oynanan ve neticelenen ilk kupasını yani ING Türkiye Kupasını kazanarak, Türkiye’nin ilk ve tek basketbol müzesine bir kupa daha katmış olduk. Şimdi mücadeleye devam ettiğimiz iki kulvarda Turkish Airlines EuroLegaue’de ve Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nde yine her maça final olarak bakıyoruz ve bu iki kupayı da evimize getirmek için elimizden gelen her çabayı gösteriyoruz. Bu yolculuğumuzda paydaşlarımız arasına katılan POCA markasına Fenerbahçe ailesine hoş geldiniz demek istiyor ve bu vesile ile kendilerine bir kez daha teşekkür ediyorum.

Esasen POCA ailesi bağlı olduğu kurum anlamında Türk basketboluna yabancı değil, yine milli takımımızın sponsorları arasında; yine aynı ailenin üyesi bir şirket yer alıyor. Onu da özellikle vurgulamak istiyorum. İnanıyoruz ki bu özel akşamda hem de sezonun geri kalanında Takımımız, göstereceği mücadele ve alacağı sonuçlar ile adım adım tüm hedeflerine ulaşacak. Şuanda içerisinde bulunduğumuz basketbol müzesine yine yeni kupalar katacak. Bu konuda bir teşekkürü de Kadın Basketbol Takımımıza ve Tekerlekli Basketbol Takımımıza da göndermek istiyorum. Onlar da hiç boş durmuyorlar, onlarda müzemize sürekli yeni kupalar kazandırıyorlar. Kadın Basketbol Takımımız, nisan ayı içerisinde yine bir EuroLegaue Final Fouru oynayacak. İnşallah oradan da şampiyon olarak bir kupayı daha müzemize getirecek.
 
Burada kapanışı yapmadan önce Sayın Genel Sekreterimizin vurguladığı bir konuyu bende tekrarlamak istiyorum. Çünkü bu bizim için çok önemli. Kulübümüzün 2 Nisan tarihi için almış olduğu Olağanüstü Genel Kurul kararına ve bu sürece yönelik sözlerine çok içten ve tüm kalbim ile katılıyorum. Dünkü kulüp açıklamamızdan bu yana camiamızdan tamamen bizleri destekleyen, tamamen arkamızda duran paylaşımlar, telefonlar ve mesajlar alıyoruz. Bu doğrultuda inanıyorum ki 2 Nisan’da biliyorsunuz; bunun altını çizmemiz gerekiyor. Biliyorsunuz ikinci toplantı 9 Nisan’da görülmesine rağmen Kulübümüz özellikle 2 Nisan’da bu toplantıya katılımlarınız rica ediyor. 2 Nisan’da yine en büyük katılımla bir Olağanüstü Genel Kurul gerçekleştireceğimize inanıyorum. Burada yine en önemli mesajları Fenerbahçe’nin Genel Kurul Üyeleri verecektir. Bizler de orada bu mesajı alacağız. Sözlerimi noktalarken, bu anlaşmanın her iki taraf içinde; gerek POCA ailesi gerek Fenerbahçe ailesi için hayırlı olmasını temenni ediyorum. Sezon sonu inşallah alacağımız yeni kupaları POCA ailesi ile de birlikte kutlayacağımıza inanıyorum. Fenerbahçe Beko’ya bu akşamki Barcelona maçında sonsuz başarılar diliyorum” diyerek sözlerini noktaladı.  

Devamında söz alan POCA Genel Müdürü Cihan Çepni, “Değerli Fenerbahçe camiası ve kıymetli basın mensupları… Öncelikle burada Türkiye’nin ilk ve tek basketbol müzesinde Fenerbahçe ailesi ile bir arada olmaktan duyduğum memnuniyeti belirtmek isterim.

POCA olarak basketbola desteğimizi burada önemli bir sponsorluk ile taçlandırmanın mutluluğu ve heyecanı içerisindeyiz. En yenilikçi dijital cüzdan POCA olarak kurulduğumuz 2022 yılından bu yana tüketicilerin farklı finansal ihtiyaçlarına hızlı çözümler sunarken, pek çok ilke de imza atmaya devam ediyoruz. Ülkenin en güvenilir gruplarından Oyak Portföy Yönetimi Ortaklığı ve öncü Fintek şirketlerinden United Payment’ın da değerli ortakları ile faaliyet gösteren POCA olarak, kullanıcılarımıza tek bir mobil uygulama üzerinden para transferi, dijital kart, yatırım ürünleri, fatura ödemeleri, kredi başvuruları gibi işlemlerde ayrıcalıklı bir dünyanın kapılarını açıyoruz. Finansal teknoloji alanında sürdürdüğümüz bu yolculuğumuzda Fenerbahçe Beko Erkek Basketbol Takımının şort sponsorluğunu üstlenerek, yeni bir başlangıca da imza atıyoruz. Bu anlaşmanın her iki taraf içinde hayırlı olmasını diliyor, iş birliğimizin uzun yıllar boyunca temenni etmesini gönülden temenni ediyorum. Sözlerimi bitirirken, hem bugünkü Barcelona karşılaşmasında hem de sezonun geri kalanında Fenerbahçe Beko’ya en içten başarılarımı diliyorum” dedi.

POCA Yönetim Kurulu Üyesi Caner Özer de konuşmasında, “Değerli Fenerbahçe yöneticileri, sevgili basın mensupları ve ekranları başındaki kıymetli izleyiciler... Bu güzel ortamda Fenerbahçe ailesi ile birlikte bizim için heyecan verici bir işbirliğini duyurmaktan dolayı çok mutluyuz. Türk sporunu desteklemeye ve ülkemizin bu alanda yeni başarılara imza atmasına katkı sunmaya devam edeceğiz. Fenerbahçe ile yeni iş birliğimizin takıma şans getirmesini diliyor, sporcularımız yeni başarılarını birlikte coşku ile kutlamayı yürekten temenni ediyorum.

Katılımlarınız için hepinize yürekten teşekkür ediyorum. İki taraf içinde hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı. 

Konuşmaların ardından iş birliğinin imzaları atıldı ve forma takdimi yapıldı.


YORUMLAR

  • 0 Yorum