Fenerbahçe Öznur Kablo finale kalamadı

İstanbul'da düzenlenen Kadınlar EuroLeague Final Four'da Fenerbahçe Öznur Kablo, yarı final maçında Ekaterinburg'a 88-84 kaybetti.

Fenerbahçe Öznur Kablo finale kalamadı
16 Nisan 2021 - 17:55
2020-2021 Kadınlar EuroLeague Final Four'a ev sahipliği yapan Fenerbahçe Öznur Kablo, Volkswagen Arena'da UMMC Ekaterinburg ile yarı final maçında karşı karşıya geldi.

Çekişmeli başlayan maçın ikinci çeyreğinde Ekaterinburg, Allie Quigley'in etkili olmasıyla oyunda üstün konuma geldi. Ancak Fenerbahçe Öznur Kablo, Alina Iagupova önderliğinde maça tutundu. Rusya temsilcisi, devre arasında soyunma odasına 55-48 üstün gitti. Üçüncü çeyrekte de oyunun kontrolü Ekaterinburg'un elindeydi. Ancak temsilcimiz, son çeyrekte maça ortak olmasına karşın 40 dakika sonunda sahadan 88-84 mağlup ayrıldı.

Adını finale yazdıran UMMC Ekaterinburg'ta maçın en skorer oyuncusu Allie Quigley, 27 sayıi 2 ribaund ve 4 asistle öne çıkarken, boyalı alanda etkili olan Breanna Stewart ve Brittney Girner'ın da Rusya temsilcisinin galibiyetinde önem taşıdı. Stewart, mücadeleyi 17 sayı, 8 ribaund, 3 asist ve 1 top çalma ile tamamlarken, Griner da 16 sayı, 8 ribaund ve 3 asist kaydetti. P. Avenida - Sopron maçının kaybedeni ile üçüncülük maçına çıkacak Fenerbahçe Öznur Kablo'da Alina Iagupova'nın 26 sayı, 4 ribaund, 8 asist ve 2 top çalma; Satou Sabally'nin 20 sayı, 6 ribaund ve 4 asistlik performansları galibiyet için yeterli olmadı. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum