Fenerbahçe Beko yine kayıp

Turkish Airlines EuroLeague’de 11. hafta karşılaşmasında temsilcimiz Fenerbahçe Beko, Zalgiris Kaunas’a deplasmanda 86-75‘lik skorla kaybetti.

Fenerbahçe Beko yine kayıp
19 Kasım 2021 - 23:43
Zalgiris Kaunas 2. galibiyetini alırken çift maç haftasında oynadığı iki maçı da kaybeden Fenerbahçe ise 8. yenilgisini yaşadı.

Fenerbahçe Beko, THY Avrupa Ligi'nin 11. haftasında konuk olduğu Litvanya temsilcisi Zalgiris Kaunas'a  86-75 mağlup oldu.Maça iyi başlayan taraf sarı lacivertliler oldu. Booker'ın basketiyle 4. dakikada 11-4 üstünlük yakalayan Fenerbahçe Beko, ilk çeyreği de 18-16 önde geçti.

Sarı-lacivertli ekip, ikinci periyodun başında Webster'in basketine engel olamayınca Zalgiris Kaunas, 12. dakikada 20-18 öne geçti. Fenerbahçe Beko, ikinci periyotta skor üstünlüğünü ele geçiremedi. Ev sahibi ekip ilk yarıyı 38-29 önde bitirdi. 

Ev sahibi ekip ikinci çeyreğin başlarında farkı çift haneye çıkardı. Fenerbahçe Beko, Jan Vesely ve Nando de Colo’dan gelen basketlerle geri dönmeye çalıştı. Çeyrek sonunda Tai Webster’dan gelen sayılar Zalgiris’e nefes aldırdı ve maçın final periyoduna 64-59 ile girildi.

Maç sonuna kontrolü bir daha elinden bırakmayan Zalgiris, karşılaşmadan 86-75‘lik skorla galip ayrıldı.Sarı-lacivertli takım 8. kez mağlup olurken, Zalgiris Kaunas ise ikinci galibiyetini elde etti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum