Fenerbahçe Beko sıralama için yarını bekleyecek

Sarı Lacivertliler, THY EuroLeague normal sezondaki son maçında Real Madrid engelini aşamadı.

Fenerbahçe Beko sıralama için yarını bekleyecek
08 Nisan 2021 - 22:26
THY EuroLeague'de Fenerbahçe Beko, normal sezonun 34. ve son maçında Real Madrid'i Ülker Spor ve Etkinlik Salonu'nda konuk etti.

Maçın başında etkili hücumlarla oynayan Real Madrid, özellikle Laprovittola ve Tyus ile etkili oldu. Çeyreğin bitimine 2 buçuk dakikadan az bir süre kala farkı çift hanelere çıkaran İspanya temsilcisi, ilk 10 dakikayı 23-11 önde tamamladı. Real, ikinci çeyrekte etkili hücumunu sürdürmeye devam etti. Fenerbahçe Beko’da Lorenzo Brown’ın farkı eritme çabaları yeterli olmadı ve konuk ekip devre arasında soyunma odasına 49-36’lık üstünlükle gitti.

Üçüncü çeyrekte rekabetin seviyesi arttı ve Nando De Colo’nun devreye girmesiyle birlikte Fenerbahçe Beko, televizyon molasına girilirken farkı 8 sayıya indirdi.  (50-58) Fakat Real Madrid’in sevdiği oyun tarzını sahaya yansıtması, temsilcimizin maça ortak olma noktasına gelmeye engel oldu. Son 10 dakikaya 67-57 geride giren Sarı Lacivertliler, Real Madrid’in farkı açmasını önleyemedi ve mücadeleyi 93-67 kaybetti.

Adını Playoff'a yazdıran Real Madrid'de Fabien Causeur, 20 sayı ve 4 asist, Gabriel Deck, 19 sayı ve 4 asistle öne çıkarken, Nicolas Laprovittola da 18 sayı ve 10 asistle double double yaptı. Fenerbahçe Beko'da maçın en skoreri Nando De Colo, 23 sayı ve 5 ribaundla oynadı.





 

YORUMLAR

  • 0 Yorum