Efes ve Fener'in kaderi belli oluyor

THY EuroLeague'de bu akşam Anadolu Efes ve Fenerbahçe Beko'nun birbirleriyle eşleşme ihtimali var. İşte detaylar...

Efes ve Fener'in kaderi belli oluyor
09 Nisan 2021 - 15:17
THY EuroLeague'de erteleme maçları hariç bu akşam normal sezonun son karşılaşmaları oynanacak ve Playoff'un kaderini çizecek üç maç var. Temsilcilerimizi yakından ilgilendiren maç ise, Barcelona ile Bayern Münih arasında oynanacak karşılaşma olacak.

Bu akşam normal sezonun lideri Barcelona, sahasında Bayern Münih'i yenerse, Fenerbahçe Beko sezonu 6. sırada tamamlayacak. Bu da Anadolu Efes ile Fenerbahçe Beko'nun çeyrek finalde eşleşmesi anlamına geliyor. Bayern'in galibiyeti takdirde, Fenerbahçe Beko 7. sıradan Playoff'a girecek ve 2. sıradaki CSKA Moskova ile Final Four'a kalmak için mücadele verecek. Anadolu Efes'in rakibi ise Real Madrid olacak. 

VALENCIA PLAYOFF'A KALABİLİR

Geçtiğimiz gün TD Systems Baskonia'yı yenerek Playoff ümitlerini sürdüren Valencia Basket, Maccabi Playtika Tel-Aviv - Zenit maçına odaklanacak. Eğer Maccabi kazanırsa, Yarasalar THY EuroLegaue'de Playoff'a kalacak son takım olacak. Zenit'in Playoff yapabilmesi için, Maccabi'yi ve daha sonra Covid-19'dan dolayı ertelenen Panathinaikos maçını kazanmak zorunda. 

EFES DE MILANO'NUN KADERİNİ ÇİZECEK

Anadolu Efes, bu akşam TSİ 21.45'te AX Armani Exchange Olimpia Milano'nun konuğu olacak. Eğer temsilcimiz bu maçı kaybederse, Olimpia Milano 4. sıradan Playoff'a girecek ve bu da saha avantajı anlamına geliyor. Efes kazanırsa, Olimpia Milano'nun 4. sırayı elde edebilmesi için Barcelona'nın Bayern Münih karşısında galip gelmesini bekleyecek. Aksi takdirde, sıralamanın kaderini Zenit-Panathinaikos maçı belirleyecek. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum