"Erteleme kararı bizi mutlu etmiştir"

Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Hidayet Türkoğlu, liglerin ertelenme kararından mutlu olduğunu belirtti.

"Erteleme kararı bizi mutlu etmiştir"
19 Mart 2020 - 17:44
Bugün, Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Hidayet Türkoğlu, futbol ve voleybol federasyonu başkanları ile futbolda Kulüpler Birliği Başkanı Mehmet Sepil'in Coronavirüs ile ilgili yaptıkları toplantıdan, basketbol, futbol, voleybol ve hentbol liglerinin ertelenme kararı çıktı. 

Basın açıklamasında konuşan Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Hidayet Türkoğlu, yaptığı açıklamada, alınan karardan mutlu olduğunu söyledi. 

"Her zaman 'Öncelikle sağlık!' dediğimiz süreçlerde, devlet olarak bu zamana kadar atılmış bütün adımların, spor camiasından da; sporcularımız, antrenörlerimiz ve diğer arkadaşlarımız adına da atılmış olması bizi çok mutlu etti. Bu anlamda sayın bakanımıza teşekkür ederiz." diyen Türkoğlu, "Çünkü hepimiz dünya olarak, ülke olarak zorlu bir süreçten geçiyoruz. Bu süreçte de, bizim sporcularımızın çekincelerini biz her zaman sayın bakanımıza iletiyorduk. Kaygılarımızı da iletiyorduk. Bu anlamda her koşulda, kendileriyle istişare halindeydik. Doğal olarak sayın bakanımız ve diğer kurumların bizlerden; federasyonlardan daha bilgili olmaları ve ülkeyi bu şekilde yönetiyor olmaları,bizi her zaman çok mutlu ediyordu ve sonunda aldıkları bu karar da, başta sporcularımızı, antrenörlerimiz, idarecilerimiz ve hakemlerimizi, bu süreçte bulunan herkesi mutlu etmiştir." ifadelerini kullandı.

Liglerin ne zaman devam edeceği, ilerleyen zamanlarda yapılacak çalışmalar sonrasında açıklanacak
 

.  

YORUMLAR

  • 0 Yorum