En iyi spor oteli Nirvana Cosmopolitan

Türk turizminin Oscar’ı olarak kabul edilen ve “Türkiye’nin En Kapsamlı Turizm Ödülleri” olan QM-Quality Management Awards (Yönetim Kalitesi Ödülleri) Megasaray Westbeach’te gerçekleştirilen olağanüstü bir gece ile sahiplerine kavuştu.

En iyi spor oteli Nirvana Cosmopolitan
12 Haziran 2022 - 12:36 - Güncelleme: 12 Temmuz 2022 - 19:18
Toplam 10 ana kategoride 74 farklı dalda kişi ve markalar QM Ödülleri’ne kavuştu. Türkiye’nin dört bir yanından turizm endüstrisi profesyonelleri ve paydaşlarının bir araya geldiği QM ödül töreninde Özellikle Basketbol yatırımlarıyla dikkat çeken Nirvana Cosmopolitan Hotel, Cosmos Sports Center ile Türkiye’nin En İyi Yönetilen Spor Oteli ödülüne layık görüldü.

Kilit Grup adına ödülü Nirvana Hotels Sportif Direktörü Burçin Badem aldı. Badem yaptığı konuşmada “Dünya’da eşi benzeri zor bulunur bir tesise imza atmanın yanında bu sistemi başarıyla yönetmemizi sağlayan öncelikle Kilit Ailesi’ne bize güvenerek destek olan CEO’muz Korhan Alşan ve ekibine, Nirvana Cosmopolitan’daki mesai arkadaşlarımıza ve Cosmos Sports Center gibi çok kapsamlı, zor bir tesisi başarıyla yaşatan, bu ödüle layık biçimde yöneten ekibime, son olarak da eşime ve aileme çok teşekkür ederim... Umarım bu ödülü defalarca kazanmayı başarırız” dedi.

Kilit Hospitality Grubun sahibi olduğu Nirvana Hotels aynı zamanda Cosmopolitan ile en iyi Etkinlik Yöneten Otel ve En İyi Konsept ödüllerinin de sahibi oldu.


 

YORUMLAR

  • 0 Yorum