Demirel : Savut ve Atsu'dan hala haber yok

Demirel : Savut ve Atsu'dan hala haber yok
08 Şubat 2023 - 15:59

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel, Ganalı futbolcu Christian Atsu ve Sportif Direktör Taner Savut’tan henüz haber alamadıklarını açıkladı.

Gazeteci Süleyman Arat'a konuşan Volkan Demirel, "Lütfen emin olmadan o kurtuldu, bu kurtuldu diye yazılmasın. İnsanların aileleri var, umutlar üzüntüler, acılar artıyor.Atsu ve Taner Savut’tan henüz haber yok. Hastanede olsalar ben bunu paylaşmaz mıyım? Haber gelir gelmez paylaşırım.

Çok zor şeyler yaşadık. Ben varım diye, inanıp gelen insanları incecik aralıktan, havanın bile zor geçeceği bir aralıktan çıkardık, çok şükür hepsi kurtuldu.

İnsanlar gece gündüz çalışıyor, inşallah ikisi de kurtarılacak. Bütün takım ailelerine sığındı. Bilgi geldikçe ben her şeyi paylaşırım" ifadelerini kullandı.

Hatayspor Kulübü Başkan Vekili ve Basın Sözcüsü Mustafa Özat, daha önce yaptığı açıklamada, Christian Atsu'nun enkazdan sağ olarak çıkarıldığını söylemişti. Özat'ın açıklaması şu şekilde: "Christian Atsu enkazdan sağ olarak çıkarıldı. Sportif direktörümüz Taner Savut ise maalesef hala enkaz altında bulunuyor." açıklamasında bulunmuştu.

 
 

 
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum