Duygu dolu All-Star'da kazanan LeBron'un takımı

Kobe Bryant'ın anısına oynanan müsabakada LeBron James'in takımı kazandı.

Duygu dolu All-Star'da kazanan LeBron'un takımı
17 Şubat 2020 - 07:31 - Güncelleme: 17 Şubat 2020 - 15:48
Kobe Bryant'ın anısına oynanan müsabakada LeBron James'in takımı kazandı.

NBA'de 69. kez düzenlenen All-Star maçı, Chicago'da Giannis Antetokounmpo ve LeBron James'in takımlarının karşılaşmasına sahne oldu.

Karşılaşma öncesinde MVP ödülüne de adı verilen ve geçtiğimiz ay hayatını kaybeden 41 yaşındaki basketbol efsanesi Kobe Bryant için bir anma töreni düzenlendi.

Kobe Bryant'ın anısına yeni bir oyun süresi sistemiyle oynanan maçta, ilk 3 çeyrek sonunda elde edilen sonuçlar toplandı. İkinci ve üçüncü çeyrekte skorlar sıfırlandı.

Maçın ilk çeyreğinde LeBron'un Takımı, özellikle Kawhi Leonard'ın 3 sayılık basketleriyle etkili bir başlangıç yaptı. 7 dakika içinde farkı çift hanelere çıkaran LeBron James ve arkadaşları, ilk 12 dakikayı 53-41'lik üstünlükle tamamladı.

İkinci periyotun ilk 4 dakikası dengede geçti. Akabinde oyuna ağırlığını koyan Giannis'in Takımı, çeyrek bitimine 3 buçuk dakika kala farkı çift hanelere çıkardı. Kyle Lowry ve kaptan Giannis Antetokounmpo önderliğinde arayı iyice açan Giannis'in Takımı, Trae Young'ın uzaklardan attığı son saniye basketiyle ikinci çeyreği 51-30 önde bitirdi.

Üçüncü çeyrekte Giannis ve arkadaşları, ilk 3 dakikada 11-3'lük bir seriye imza attı. Ancak ilerleyen dakikalarda LeBron James'in takımı bitime 5 dakika kala skora denge getirdi. Skor bakımından yakın geçen çeyrek, 41-41'lik eşitlikle sonuçlandı.

Üç çeyreğin ardından toplam skorda Giannis Antetokoumpo ve ekibinin 133-124'lük üstünlüğü oluştu. Kobe Bryant anısına düzenlenen bu maçta, yüksek skora; yani 133'e efsane basketbolcunun forma numarasına ithafen 24 eklendi. Sürenin olmadığı son periyotta 157 sayıya ulaşan takım, Anthony Davis'in serbest atış isabeti ile LeBron James'in takımı oldu.

Kobe Bryant All-Star MVP ödülü, LeBron James'in takımından Kawhi Leonard oldu. Clippers'ın yıldızı, 30 sayı, 7 ribaund, 4 asist ve 2 top çalma ile oynadı.

Karşılaşmanın detaylı istatistikleri için tıklayınız.

YORUMLAR

  • 0 Yorum