Derin Yener:''Hedefimiz her zaman şampiyonluk''

Fenerbahçe Alagöz Holding Takım İdari Menajeri Derin Yener, 2022-2023 sezonu Basketbol Süper Lig fikstür çekiminde dergimize özel açıklamalarda bulundu. Yeni sezon hedeflerine değinen Yener, sarı lacivertlilerin Euroleague şampiyonluk hedefini ve transfer dönemi ile ilgili önemli bilgiler verdi:

Derin Yener:''Hedefimiz her zaman şampiyonluk''
31 Ağustos 2022 - 16:41 - Güncelleme: 31 Ağustos 2022 - 17:17
Hüseyin Demir


Kupa’nın olduğu yerde favori Fenerbahçe’dir 
Yeni sezon; umarım sakatlık yaşamadan sağlıklı bir şekilde başlar ve biter. Hocamız Marina Maljković, Sırbistan milli takımında olduğu için öncesinde iki ayrı kamp dönemi hazırladık.  Haziran sonunda ve Temmuz’da iki kamp dönemini verimli bir şekilde geçirdik. Şimdi İstanbul’da çalışmalarımıza devam ediyoruz. Oyuncularımız yavaş yavaş takımımıza dâhil oluyor. WNBA’de ve Dünya şampiyonasında oynayan oyuncularımız var onları bekliyoruz. Hedeflerimiz; her zaman Fenerbahçe olarak her Lig’de ve her turnuvada şampiyon olmaktır. Bir yerde kupa varsa orda her zaman en büyük favori Fenerbahçe’dir.

Bütün kupaları kazanmak istiyoruz
Fikstür olarak ilk maçımızı Mersin ile yapıyoruz, geçen sezonda en son maçımızı Mersin ile yapmıştık. Kendi sahamızda taraftarlarımızla yeni sezonunun heyecanını yaşamak için sabırsızlanıyoruz. Hazırlıklarımız çok iyi gidiyor, çok mutluyuz. Umarım sezonu en iyi şekilde geçirerek bütün kupaları kazanırız. Avrupa’da şampiyon olmak istiyoruz, bu doğrultuda çok ciddi transferler yaptık. WNBA Mvp’si oyuncumuz var, çok ciddi potansiyelli oyunculara sahibiz… Yerli genç oyuncular takımımızda mevcut, hem hocamızın hem teknik ekibimizin istediği oyuncularla hedeflerimize ilerliyoruz.

Breanna Stewart çok donanımlı bir oyuncu
Euroleague’de hedefimiz her zaman olduğu gibi şampiyonluktur.  Breanna Stewart gibi bir oyuncunun bu sezonda WNBA’de mvp olma şansı var.  Breanna çok donanımlı bir oyuncu… Kolej’de oynadığı dönemde dört sezon en değerli oyuncu seçildi. Neredeyse her pozisyonda oynayabilme özelliği var. Emma Meesseman aynı şekilde birçok şampiyonluğu olan Belçika milli takımının en önemli oyuncularından biri. Olivia Epoupa' da avrupa’nın en iyi gardlarından ve hocamızın bildiği daha önce birlikte çalıştığı oyuncu. WNBA Mvp’si ve finaller mvp’si olan iki oyuncunun kadromuzda olması bizi daha da güçlendiriyor. Takımda tuttuğumuz oyuncularda gayet iyi ve sezona hazır. Yeni sezonda umutlu ve heyecanlıyız…


 

YORUMLAR

  • 0 Yorum