Daçka, Şampiyonlar Ligi'ne veda etti

Basketbol Şampiyonlar Ligi’nde Son 16 etabının J Grubu karşılaşmasında temsilcimiz Darüşşafaka, deplasmanda NutriBullet Treviso’yu 81-85’lik skorla mağlup etti.

Daçka, Şampiyonlar Ligi'ne veda etti
23 Mart 2022 - 01:06

Gruptaki altıncı karşısında dördüncü galibiyetini alan Darüşşafaka, Basketbol Şampiyonlar Ligi’ne galibiyetle veda etmiş oldu.Darüşşafaka’da Berke Atar 18 sayıyla galibiyette önemli rol oynadı. Troy Caupain de 13 sayı ve 4 asistlik bir katkı sağladı.NutriBullet Treviso’da ise genç oyuncu Giordano Bortolani 19, Tomas Dimsa ise 15 sayıyla mücadele etti. 

Darüşşafaka koçu Selçuk Ernak, maçın ardından şunları söyledi:
“Öncelikle gerçekten zor bir yolculuk oldu. İlk gruptan çıkmak, play-in’de Burgos ile karşılaşmak ve sonrasında Manresa, TOFAŞ ve Treviso ile mücadele etmek… Zordu. Fakat dört galibiyet alıp gruptan çıkamadığımız için buruk bir tat var ağzımızda. Fakat Türkiye Ligi’nde de gayet iyi işler çıkarıyoruz. Orada da yerimizi koruyup güçlü bir şekilde sezonu bitirmeye çalışıyoruz. Öncelikle TOFAŞ ve Manresa’ya bir sonraki turda iyi şanslar dilemek istiyorum. Ayrıca Treviso’ya da iyi bir sezon sonu diliyorum. Bu grupta misafirperverlik gerçekten üst düzeydi. Maçlar da gerçekten üst düzey geçti. Önümüzdeki yıl görüşürüz!”


YORUMLAR

  • 0 Yorum