Daçka'nın ev sahipliği elinden alındı!

Darüşşafaka Tekfen'in Almanya talebi kabul görmedi.

Daçka'nın ev sahipliği elinden alındı!
04 Mart 2020 - 12:26 - Güncelleme: 04 Mart 2020 - 20:43
Coronavirüs nedeniyle İtalya'dan Türkiye'ye seyahat durumunun olmaması, normal şartlarda bu akşam İstanbul'da oynanacak Darüşşafaka Tekfen - Segafredo Virtus Bologna maçının ertelenmesine neden olmuştu. 

EuroLeague, konu ile ilgili nihai kararını verdi. Kazanan takımın çeyrek finale kalacağı bu önemli maç, Sırbistan'ın başkenti Belgrad'da oynanacak. Darüşşafaka Tekfen'in resmi web sitesinden ve sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşım şu şekilde:

"04 Mart Çarşamba Volkswagen Arena’da oynanması planlanan ancak İtalya’daki COVID-19 virüsü salgını sebebiyle ertelenen Darüşşafaka Tekfen – Virtus Segafredo Bologna karşılaşması 5 Mart Perşembe günü Sırbisatan’ın Belgrad şehrinde, TSI ile 20:15’te Stark Arena’da oynayacak!

Kazananın 7DAYS EuroCup’ta çeyrek finale kalacağı, kaybedenin ise eleneceği bu önemli maç, Sırbistan Sağlık Bakanlığı’nın kararıyla seyircilere kapalı oynanacak."

E Grubu'nda 3 galibiyet ve 2 mağlubiyeti bulunan her iki takım için de büyük önem taşıyor. Bu karşılaşmadan galip çıkacak takım, adını çeyrek finale yazdıracak.

 


YORUMLAR

  • 0 Yorum