"Bomboş bir salonda oynamanın anlamı yok"

"Bomboş bir salonda oynamanın anlamı yok"
14 Mart 2020 - 17:13
Galatasaray Doğa Sigorta deplasmanından 79-74 galip ayrılan Pınar Karşıyaka'nın başantrenörü Ufuk Sarıca, karşılaşmanın ardından Ribaund'a özel açıklamalarda bulundu. Başarılı çalıştırıcı, Coronavirüs nedeniyle karşılaşmanın seyircisiz oynanmasına da değindi.

Herkes için zor bir gün olduğunu söyleyen Ufuk Sarıca, "Sonuçta herkes, bütün oyuncular, hem ailesi, hem yakınları hem de kendi sağlığı açısından dolayı endişe duyuyor. Bundan dolayı sahada bir tedirginlik vardı. Açıkçası, bomboş bir salonda oynamanın bir anlamı, bir zevki yok. Belki maçı biz kazandık ama basketbol adına kazanan kim oldu; bunlar tartışılır. Normalde Galatasaray taraftar avantajıyla oynayacaktı." şeklinde konuştu. 

Galatasaray Doğa Sigorta hakkında da konuşan Sarıca, " Ertuğrul Hoca ve tüm teknik ekibini tebrik ediyorum. Sezon boyunca çok iyi bir performans gösterdiler." dedi.

Ufuk Sarıca, son olarak, "İnşallah bu Corona ile ilgili bir an önce alına önlemlerle beraber daha güvenli bir halde oluruz ve eskisi gibi, salonlar doluyken daha güzel maçlar oynarız." ifadelerini kullandı. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum