Beşiktaş Sompo Sigorta'dan Bonn'a geçit yok

FIBA Basketbol Şampiyonlar Ligi'nde Beşiktaş Sompo Sigorta, D Grubu'ndaki 10. maçında Telekom Baskets Bonn'u Akatlar Spor Salonu'nda konuk etti.

Beşiktaş Sompo Sigorta'dan Bonn'a geçit yok
07 Ocak 2020 - 21:57
FIBA Basketbol Şampiyonlar Ligi'nde Beşiktaş Sompo Sigorta, D Grubu'ndaki 10. maçında Telekom Baskets Bonn'u Akatlar Spor Salonu'nda konuk etti.

Üstünlüğün sık sık değiştirdiği birinci çeyrekte Beşiktaş Sompo Sigorta, özellikle Burak Can Yıldızlı ile hücumda etkili oldu. Kara Kartallar, 16-15 geride girdiği çeyreğin son dakikasında, bitime 7 saniye kala Samet Geyik ile boyalı alandan basket buldu ve ilk 10 dakiayı 16-15 önde tamamladı.

Temsilcimiz, ikinci çeyreğin ilk dakikalarında 19-17 geriye düşmesine karşın, Toddrick Gotcher, Shaq McKissic ve Oğuz Savaş ile bulduğu sayılarla 13-4'lük bir seri yapıp 30-21 öne geçti. (4.35) 9 sayı farkla geriye düşen Bonn, bulduğu 3 sayılık basketlerle kısa sürede toparlandı ve Anthony DiLeo'nun dış atış isabetiyle 14-3'lük bir seri yaptı. (2.52) 35-33 geriye düşen Beşiktaş Sompo Sigorta, kalan sürede skorda eşitliği sağlasa da, Brendan Frazier'ın son saniye basketine engel olamadı. Kara Kartallar, devre arasında soyunma odasına 40-38 geride gitti.

Temsilcimiz, üçüncü çeyrekte Toddrick Gotcher ve İsmet Akpınar ile bulduğu sayılarla, sık sık öne geçmeyi başaran Telekom Baskets Bonn'a karşı skorda denge sağladı. Çeyreğin son dakikası içinde Oğuz Savaş ve Burak Can Yıldızlı'nın serbest atış isabetleriyle öne geçen Kara Kartallar, dördüncü çeyreğe girilirken 61-59 skor üstünlüğü kurdu. Temsilcimiz, üçüncü çeyrekte Toddrick Gotcher ve İsmet Akpınar ile bulduğu sayılarla, sık sık öne geçmeyi başaran Telekom Baskets Bonn'a karşı skorda denge sağladı. Çeyreğin son dakikası içinde Oğuz Savaş ve Burak Can Yıldızlı'nın serbest atış isabetleriyle öne geçen Kara Kartallar, dördüncü çeyreğe girilirken 61-59 skor üstünlüğü kurdu. Heyecanın arttığı son 10 dakikada skor üstünlüğünü korumayı başaran temsilcimiz, mücadeleden 80-76 galip ayrıldı.

Grubundaki dördüncü galibiyetini alan Beşiktaş Sompo Sigorta'da Toddrick Gotcher, 20 sayıyla maçın en skorer ismi olurken, İsmet Akpınar da 14 sayı ve 4 asistle mücadele etti. Bonn'da Anthony DiLeo 18 sayı kaydetti.

 

MAÇTAN ÖNE ÇIKAN ANLAR





 

YORUMLAR

  • 0 Yorum