Beşiktaş'ın yeni isim sponsoru Emlakjet

Vodafone Park'ta yapılan imza törenine Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi, yönetim kurulu üyesi Umut Tahir Güneş ile iLab Holding Kurucusu Mustafa Say, Emlakjet Üst Yöneticisi Tolga İdikat katıldı.

Beşiktaş'ın yeni isim sponsoru Emlakjet
10 Ağustos 2022 - 12:51 - Güncelleme: 11 Ağustos 2022 - 12:59

Fotoğraf:Bertan Erman

Sporda sponsorlukların önemine dikkati çeken Ahmet Nur Çebi, şunları söyledi:

Bundan sonra Akatlar'daki spor salonumuzun adı Emlakjet olarak anılacaktır. Basketbol takımımızın adı Beşiktaş Emlakjet olarak ifade edilecektir. Beşiktaş'ımızın basket takımının göğsünde Emlakjet firması yer alacaktır. Emeği geçen arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Sporun artık çok profesyonelleştiği, ekonomik anlamda rakamların büyümeye başladığı, markaların başarı için daha fazla harcama yaptığı süreçte sponsor desteğinin ne kadar önem ifade ettiğini canlı yaşayanlardan biriyim. Bu desteğin ne kadar önemli olduğunu çok iyi biliyoruz."
 

Altyapı ile ilgili konuşan Ahmet Nur Çebi şu açıklamalarda bulundu:

Basketbolda iki sezon önce Bandırma Basketbol Kulübü’nden aldığımız genç oyuncularımız vardı. O oyuncularımızla birlikte çok başarılı bir sezonu geride bırakmıştık. Bu konudaki katkılarından dolayı buradan sayın hocamız Ahmet Kandemir’e de çok teşekkür ediyorum. Ekonomik açıdan geçirdiğimiz bu zorlu süreçten çıkabilmenin tek yolunun öz kaynak olduğunu bir süredir ifade ediyoruz. Özellikle Alperen Şengün takımdan ayrıldığında kulübümüze çok para kazandırdı. Sadık Kabaca ve Şehmus Hazer de aynı şekilde. İki sezon önce Bandırma kulübüyle bir proje gerçekleştirmiştik ve bu projenin ne kadar iyi sonuç verdiğini de görmüş olduk.Şu anda da özellikle 14 ile 16 yaşları arasındaki genç oyuncularımız, Akatlar’daki tesislerimizde antrenmanlarına devam ediyorlar. Bu genç oyuncularımızın her biri yeni Alperen’ler, Şehmus’lar, Sadık’lar olma potansiyeline sahip. Altyapımız bizim için artık çok önemli. Buradan tüm diğer kulüplere de sesleniyorum: Gelin hep beraber el birliğiyle gençlerimize şans vererek hem spor yaptıralım, hem çocuklarımızı kazanalım, hem de bu çocuklardan kazanalım.”Yeni ismiyle Beşiktaş Emlakjet, önümüzdeki sezon Basketbol Süper Ligi ve FIBA Europe Cup kulvarlarında mücadele edecek.

 


YORUMLAR

  • 0 Yorum