Bahçeşehir'e bir kadın eli daha...

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Bahçeşehir Koleji, ilklere imza atmaya devam ediyor. Kırmızı Ejderhalar, Begüm Yücel’in başkanlık görevini devralmasıyla bir ilki gerçekleştirmesinin ardından önemli bir pozisyonu daha bir kadın yöneticiye emanet etti.

Bahçeşehir'e bir kadın eli daha...
22 Şubat 2024 - 19:54 - Güncelleme: 22 Şubat 2024 - 19:57

Kulüpte yedi sezondur yöneticilik yapan İdari Menajer Pınar Çiler Çağlayan, Bahçeşehir Koleji’nin yeni Genel Menajeri olarak açıklandı.

33 yaşındaki Çağlayan, böylece Basketbol Süper Ligi tarihinde erkek takımlarında genel menajerlik görevine gelen ilk kadın yönetici oldu. Çağlayan, Bahçeşehir Koleji’nin Basketbol Süper Ligi’ne yükselmesinde ve FIBA Europe Cup şampiyonluğunda da önemli bir role sahipti.

"BAŞARI İÇİN ELİMİZDEN GELENİ YAPMAYA ÇALIŞIYORUZ."

Pınar Çiler Çağlayan, “Öncelikle beni genel menajerlik pozisyonuna layık gören Başkanımız Sayın Begüm Yücel ve tüm yönetim kurulumuza teşekkür ediyorum. Kurulduğumuz günden bu yana takımımızın başarısı için elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Bundan sonra da Bahçeşehir Koleji’ni hak ettiği yerlere getirmek için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

 

Basketbol Süper Ligi’nde mücadesine devam eden Bahçeşehir Koleji, FIBA Europe Cup’ta grubunu lider bitirerek çeyrek finalde Portekiz temsilcisi Porto’nun rakibi olmuştu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum